رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت خبر داد
آمادگی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت برای پوشش مراسم ارتحال امام خمینی (ره)
بیمارستان دی: رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت اظهار داشت: این مركز با هماهنگی و همكاری ستاد مراسم ارتحال و كمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای كنترل عوامل محیطی در كلیه مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائران را كرده و در تمام مراحل با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی اقدامات لازم را انجام داده است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا سیدرضا غلامی با بیان این كه برنامه كنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت كنترل شبانه روزی بهداشت محیط استان البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود، اظهار داشت: كنترل سردخانه نگهداری این اقلام از ۶ خرداد در سردخانه مركزی به صورت شبانه روزی توسط بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی ایران انجام شده است و تا زمان تخلیه كامل سردخانه ادامه دارد.
وی اضافه كرد: هنگام برگزاری مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی تهران بخصوص مركز بهداشت جنوب تهران، كارشناسان و بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم ۳۰ نفره هم حضور فعال دارند تا آخر مراسم نسبت به كنترل عوامل محیطی همچون آب و غذای افطاری مراسم اقدام می كنند.
به گزارش وبدا رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، كلیه دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور آمادگی لازم برای كنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را دارند و تا آخر مراسم حضور فعال خواهند داشت.
غلامی در انتها اظهار داشت: تیم ستادی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت هم، از ۱۲ خرداد تا آخر مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب