در گفت وگو با بیمارستان دی مطرح شد؛

روش نوین برای درمان کیست های پوستی بدون دوره نقاهت

روش نوین برای درمان کیست های پوستی بدون دوره نقاهت به گزارش بیمارستان دی، یک متخصص پوست، مو و زیبایی، از ابداع متد جدیدی برای درمان هیدرادنیت چرکی اطلاع داد.

الهه لطفی، در گفتگو با خبرنگار مهر از ابداع متد جدیدی برای درمان هیدرادنیت چرکی اطلاع داد و اظهار داشت: این یک روش بسیار نوین برای درمان کیست های مولد بیماری است. وی افزود: با استفاده از دستگاهی که به اتفاق یک شرکت دانش بنیان ایرانی ساخته شده، انتقال جریان RF از راه کانولا، امکان تخریب کیست ها در یک الی دو جلسه و بدون آن که بیمار دوره نقاهتی داشته باشد، فراهم می شود. لطفی افزود: متأسفانه در روشهای فنی قدیمی، پوست منطقه صدمه دیده به صورت کامل برداشته می شد و از سایر نواحی بدن بیمار، پوست به آن قسمت پیوند زده می شد اما این تکنیک جدید و راحت، جایگزین مطمئنی برای جراحی های سنتی است. به نقل از ایشان، در واقع با این شیوه، یک بیماری مزمن و التهابی که معمولا نواحی زیر بغل را درگیر می کند و تا کنون هیچ دارو و روش قطعی برای درمان بیماری وجود نداشته، درمان می شود. لطفی افزود: باآنکه روش های درمانی دیگری برای کنترل بیماری معرفی شده که شامل انواع درمان های دارویی بسیار گران قیمت و پر عارضه است اما در نهایت جراحی با هدف تخلیه ضایعات انجام می شده اما در روش جدید، امواج رادیو فرکانسی برای تخریب و بازسازی فیبرهای کلاژن با موفقیت عمل کرده است. به قول این متخصص پوست، مو و زیبایی، این شیوه که در یکی از معتبرترین مجلات پزشکی برای نخستین بار به دنیا عرضه شده و الان در حال انجام می باشد نتایج آن امیدوارکننده بوده است و نیاز بیمار را به هر نوع درمان دیگری برطرف کرده لطفی تاکید کرد: این شیوه نه تنها به کاهش درد و عوارض جانبی کمک می نماید، بلکه زمان بهبودی بیمار را هم به حداقل می رساند.

1403/06/13
تگهای خبر: التهاب , بیماری , پزشك , پزشكی