معاون وزیر بهداشت پاسخ داد؛

آیا کارتخوان در مطب ها الزامی است

آیا کارتخوان در مطب ها الزامی است به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: نظارت بر استفاده از کارتخوان در مطب ها با سازمان نظام پزشکی است و معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشکی هم بر این مساله نظارت دارند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی در پاسخ به سوالی درباب این که استفاده از کارتخوان برای پزشکان الزام قانونی دارد یا خیر، اشاره کرد: این که پزشکان پول نقد بگیرند یا کارت خوان داشته باشند مربوط به تعزیرات نمی شود و طبق قانون پیگیری کارتخوان با سازمان امور مالیاتی است. معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به فراگیر شدن ارائه خدمات با بهره گیری از قابلیت کارت به کارت، اضافه کرد: راه حل آن این است که حساب هر فرد ارائه دهنده خدمت در آغاز سال و انتهای سال محاسبه شود. کریمی اظهار داشت: هجمه مقابل پزشکان درست نیست و باید طبق راه حل علمی، موضوع را دنبال کرد، نه این که بالای سر هر فرد یک مأمور گذاشت.

1403/02/28
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات