هیراد عنوان كرد؛

تامین ۷۰ درصد فاکتور ۸ بیماران هموفیلی در داخل

تامین ۷۰ درصد فاکتور ۸ بیماران هموفیلی در داخل به گزارش بیمارستان دی، معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، با اشاره به تامین 450 هزار عدد فاکتور 8 خونی طی سال 1402، اظهار داشت: حدود 70 درصد فاکتور 8 مورد نیاز کشور بوسیله تولید داخل تامین می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ناصر هیراد گفت: اوایل سال قبل به سبب مشکلات به وجود آمده در تولید فاکتور ۸ نوترکیب، تامین این دارو با چالش هایی مواجه گردید که با ورود یک تولید کننده جدید، در مدت کوتاهی این مشکل رفع شد. وی با اشاره به این که نیاز ماهانه بیماران هموفیلی به داروی فاکتور ۸ نوترکیب حدود ۲۴ هزار عدد است، اضافه کرد: طی سال قبل ۳۳۹ هزار عدد فاکتور ۸ نوترکیب توسط دو تولیدکننده داخل تامین و ۱۲۴ هزار عدد نیز بوسیله واردات تامین شد. معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو در مورد فاکتور ۸ پلاسمایی، افزود: میزان نیاز ماهانه کشور به این دارو ۲۲ هزار عدد است که حدود ۴۰ هزار عدد در اسفند ماه توزیع و میزان تامین این دارو در سال قبل به ۱۹۵ هزار عدد رسید. به گفته ی ایشان، میزان تامین فاکتور ۸ پلاسمایی در سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۵۷ هزار، ۸۳ هزار و ۱۹۵ هزار عدد بوده است.

1403/01/26
تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو