زرگر عنوان كرد؛

ارائه جدید ترین دستاوردهای درمان سرطان های دستگاه ادراری

ارائه جدید ترین دستاوردهای درمان سرطان های دستگاه ادراری به گزارش بیمارستان دی، جدید ترین پیشرفت های درمان سرطان های دستگاه ادراری، در بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران عرضه می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدعلی زرگر رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران از عرضه جدید ترین یافته های علمی پژوهشگران در زمینه های سرطان های دستگاه ادراری، پیوند کلیه، ناباروری مردان و…، با حضور متخصصان ایرانی و هم استادان جامعه اورولوژی اروپا که مقرر است به صورت ویدئو کنفرانس در این کنگره حضور یابند طی روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) اطلاع داد. وی ضمن اشاره به این که جامعه اورولوژی ایران متشکل از هفت انجمن علمی تخصصی است، اضافه کرد: انجمن یوروآنکولوژی که در زمینه بررسی و تحقیقات سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی به فعالیت می پردازد، انجمن اندویورولوژی و لاپاراسکوپی در حوزه جراحی های کم تهاجمی اورولوژی و هم انجمن پیوند کلیه در این کنگره جدید ترین دستاوردهای خویش را عرضه خواهند کرد. زرگر افزود: با عنایت به اهمیت مساله ناباروری مردان، انجمن آندرولوژی در این عرصه به تحقیق می پردازد که جدید ترین دستاوردهای آن در کنگره سال جاری جامعه اورولوژی ایران به متخصصان این رشته عرضه می شود. زرگر ضمن اشاره به این که بازسازی صدمه های سیستم ادراری بر اثر تصادفات و یا به صورت ناهنجاری های مادرزادی در حوزه تخصصی انجمن جراحی ترمیمی اورولوژی است، خاطرنشان کرد: از آنجائیکه با عنایت به پیشرفت های علمی صورت گرفته در حوزه علوم پزشکی طی سالهای اخیر رشته های پزشکی به زیر شاخه های تخصصی گوناگونی تقسیم شده اند، اورولوژی اطفال به صورت مستقل و تحت عنوان انجمنی با همین نام شکل گرفته و به فعالیت خود ادامه می دهد. وی خاطرنشان کرد: همینطور جامعه اورولوژی زنان و فانکشنال یورولوژی که به مباحثی همچون بی اختیاری ادراری در زنان می پردازد در کنار سایر انجمن های تخصصی در کنگره سال جاری جامعه اورولوژی به عرضه جدید ترین دستاوردهای حوزه های در ارتباط با خود خواهند پرداخت. به قول رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در چهارمین روز کنگره فیلمهای آموزشی روشهای فنی نوین جراحی در حوزه های سرطان های دستگاه ادراری، پیوند کلیه، ناباروری مردان، دستگاههای ادراری زنان و کودکان و…، به متخصصان عرضه خواهد شد. وی از برگزاری مسابقه بین رزیدنت های رشته اورولوژی همزمان با برگزاری کنگره سالانه سال جاری جامعه اورولوژی ایران اطلاع داد و عنوان کرد: هدف از برگزاری این مسابقه ارتباط دستیاران رشته اورولوژی از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با یکدیگر، تسلط به مباحث روز علمی و ایجاد انگیزه در آنان است و در انتها این مسابقه جوایز نقدی و لوح اهدا خواهد شد. همزمان با برگزاری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، جدید ترین ابزارهای حوزه اورولوژی در نمایشگاه تجهیزات پزشکی به نمایش در می آید.

1403/02/04
تگهای خبر: آموزش , ابزار , اورولوژی , پزشك