اختصاص ۶۹ درصد ارز با نرخ ۲۸۵۰۰ به کالای اساسی و دارو

اختصاص ۶۹ درصد ارز با نرخ ۲۸۵۰۰ به کالای اساسی و دارو به گزارش بیمارستان دی، مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلا اظهار داشت: 527 میلیون دلار معادل 69 درصد کل ارز عرضه شده در مرکز، از اول سال تا حالا به کالای اساسی و دارو به نرخ 28500 تومان اختصاص یافت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی سعیدی مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران در مصاحبه تلویزیونی اعلام نمود: تامین ارز برای سه گروه اصلی از اول سال تا کنون به این صورت بوده است که برای کالاهای اساسی و دارو به نرخ ۲۸، ۵۰۰ تومان معادل ۶۹ درصد کل ارز اختصاص یافت.
به گفته مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در فروردین ۱۴۰۳ ارز برای کالای اساسی، گندم، دانه های روغنی، _نهاده های دامی به میزان ۵۴۶ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع برای کالای اساسی و دارو در یک ماه امسال ۶۲۱ میلیون دلار ارز به نرخ ۲۸، ۵۰۰ تومان تامین شد.
سعیدی در مورد نرخ ارز امروز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، بیان داشت: در بازار اسکناس دلار به نرخ ۴۳ هزار و ۵۶۵ تومان، یورو ۴۶ هزار و ۴۱۹ تومان، درهم امارات ۱۱ هزار و ۸۶۲ تومان مبادله شد.
به گفته وی، در تالار حواله ارز، حواله دلار ۴۰ هزار و ۶۴۵ تومان، حواله یورو ۴۳ هزار و ۳۰۹ تومان، حواله درهم نیز ۱۱ هزار و ۶۷ تومان مبادله شد. همین طور برای ارز صنایع مختلف به نرخ دلار ۴۱ هزار تومان به میزان ۲۷ درصد و برای ارز خدمات به نرخ ۴۳ هزار تومان و به شکل اسکناس ۴ درصد کل ارز تامین شد. میانگین کل نرخ ارز تامین شده در یک ماه سال جاری به نرخ ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان تامین ارز شد.
مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلا اشاره کرد: در سه هفته اول سال یک میلیارد و ۷۹۲ میلیون دلار، در هفته قبل ۹۸۰ میلیون دلار و از اول سال تا کنون ۲ میلیارد و ۷۷۲ میلیون دلار ارز برای تجارت تامین شد. برای کالای اساسی و دارو در ۳ هفته اول ۳۹۲ میلیون دلار، هفته قبل ۲۲۹ میلیون دلار و از اول سال تا حالا ۶۲۱ میلیون دلار به نرخ ۲۸، ۵۰۰ تومان تامین شد.
در مرکز مبادله برای کالاهای تجاری در ۳ هفته اول سال ۹۲۶ میلیون دلار، در هفته قبل ۶۰۵ میلیون دلار و از اول سال یک میلیارد و ۵۳۱ میلیون دلار تامین ارز شد.
به گفته سعیدی، ارز واردات در مقابل صادرات در ۳ هفته اول ۳۹۶ میلیون دلار، در هفته قبل ۱۳۱ میلیون دلار و از اول سال ۵۲۷ میلیون دلار تامین شد.
وی اظهار داشت: در بخش خدمات در ۳ هفته اول ۷۸ میلیون دلار، در هفته قبل ۱۵ میلیون دلار و از اول سال تا حالا ۹۳ میلیون دلار تامین ارز شد. در مجموع در سه هفته اول سال یک میلیارد و ۷۹۲ میلیون دلار، در هفته قبل ۹۸۰ میلیون دلار و از اول سال تا کنون ۲ میلیارد و ۷۷۲ میلیون دلار تامین ارز شد.

1403/02/03
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , خدمات , دارو