وزیر بهداشت:

از سازندگان اصلی واكسن در منطقه می شویم

از سازندگان اصلی واكسن در منطقه می شویم به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به شناسایی ۴ بیمارجدید مبتلا به ویروس انگلیسی اظهار داشت: برای ماسک ولباس محافظ در ایام اول مشکل داشتیم ودشمنان ظالمانه محموله ها راقفل می کردند.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمکی بامداد یکشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا در مازندران، ضمن اشاره به خدمات و همراهی دستگاههای مختلف همچون سپاه، نیروی انتظامی، دستگاه قضائی و غیره با بخش سلامت عنوان کرد: تا زمانی که باید مقاومت نماییم و بایستیم باید با فرهنگ شهادت عجین باشیم. وی با تقدیر از تلاشهای بخش های مختلف با اشاره به اینکه مازندران استان ویژه ای است، اضافه کرد: با اینکه مازندران سرمایه جنگل های هیرکانی، گردشگری و گردشگر داخلی، دریا و مردمان بسیار صمیمی، سرمایه های اجتماعی و ملی را دارد، اما اداره این استان گسترده کار دشواری است. وی با اشاره به اینکه مدیریت بیماری کرونا در استان مازندران با سایر استان ها کاملاً متفاوت می باشد، اضافه کرد: مهار بیماری و ویروس به شدت دشوارتر از آتش سوزی جنگل ها است و اگر خیز بیماری در دوره های قبلی در استان کنترل شده ناشی از تلاش مضاعف بوده است. نمکی ضمن اشاره به اینکه روزهای سختی را سپری می نماییم، ظلم طاقت فرسای دشمنان را همچون مسائل و دغدغه ها بیان کرد و اظهار داشت: ظلمی که بر مردم این سرزمین شده است، پس از واقعه کربلا و عاشورا بر هیچ قومی اعمال نشده است. ظلم دشمنان در قفل کردن محموله ها
وی اظهار داشت: برای تهیه ماسک و لباس محافظ در ایام اول با مشکل مواجه بودیم و ظالمانه محموله های وارده به این سرزمین را قفل می کردند.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه با همدلی و وفاق، درایت رهبر فرزانه انقلاب توانستیم دستاورد ملی را کسب نماییم، اظهار داشت: هیچ بیماری در هیچ جای کشور در هیچ بیمارستانی سرگردان نبوده است و یک نفر را به علت قومیت خاص بر دیگری را ترجیح ندادیم.
وی ضمن اشاره به اینکه هیچکس را به علت وضع اقتصادی ترجیح ندادیم اظهار داشت: هزار تبعه بدون کارت اقامت را درمان کردیم و هیچ دستگاه اکسیژنی را به علت کهولت سن از بیماری باز نکردیم درحالی که این مساله در کشورهای دیگر رخ داده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی ضمن اشاره به اینکه حماسه ملی در تاریخ سرزمین رقم خورده است، اظهار داشت: نگذاشتیم شهروند سرزمین غصه بخورد و هر دارویی در هرجای دنیا مصرف شد در کمترین زمان وارد، تولید و بعد صادر کردیم.
اجرای طرح شهید سلیمانی در کشور
نمکی با عنوان اینکه با دست های بسته در اقیانوس بلا قرار داریم، ضمن اشاره به پیشبینی طوفان کرونایی در کشور و مرگ هزار و ۲۰۰ نفر در ایران اضافه کرد: برای ایستادگی مقابل هجمه بیماری، طرح ملی طراحی شده که به نام سردار رشید اسلام، شهید سلیمانی مزین شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: آمریکا و انگلیس در باطلاق بلا گرفتار شدند و پشت ویترین آنها به مراتب بدتر است و خیلی از مرگ ها مانند مرگ زمینه ای در این کشورها ثبت نمی گردد.
نمکی با اظهار اینکه بیشتر از ۸۵ درصد مرگ و میرها در کشور دارای سن بالای ۶۵ سال و بیماری زمینه ای هستند، اظهار داشت: حماسه ملی در اوج درماندگی قدرت های جهانی در ایران رقم خورد و طرح شهید سلیمانی در کشور جواب داد و امروز مرگ زیر ۱۰۰ نفر در حال تجربه هستیم درحالی که روزانه بیشتر از سه هزار مرگ در آمریکا ثبت می شود.
شناسایی ۴ بیمار مبتلا به ویروس انگلیسی
وی با تقدیر از مهار هنرمندانه کرونا در کشور ابراز امیدواری کرد تا به سمت مهار کامل بیماری پیش رویم، به ویروس جدید انگلیسی و اروپایی اشاره نمود و اظهار داشت: با ردیابی که صورت گرفت تابحال چهار مورد جدید از ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور تأیید شده است.
سعید نمکی با اشاره به اینکه نمونه هایی ارسال شده از استان مازندران اظهار داشت: هیچ نمونه از ویروس خطرناک و جهش یافته جدید در این استان تأیید نشده است.
وی با اظهار اینکه ویروس جدید ده برابر بیشتر از ویروس اولیه خطرناک تر است، درباره واکسن کرونا اظهار داشت: روزهای اول می دانستیم در واکسن امکان دارد گرفتار بی مهری و کم توجهی شویم و تابحال نسبت به تولید لباس محافظ پرستار و داروهای ضدویروس اقدام کردیم.
به زودی یکی از سازندگان اصلی واکسن در منطقه می شویم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی درباره واکسن کرونا اظهار داشت: تلاش کردیم با تاکید بر دانش داخلی ساخت واکسن را دنبال نماییم و در این راستا جلسات و کمیته هایی تشکیل شده است و آینده نزدیک یکی از سازندگان اصلی واکسن در منطقه هستیم و تا آخر بهار واکسن ایرانی به صورت انبوه تولید می شود.
نمکی خاطرنشان کرد: تست های مدل انسانی واکسن موفق آمیز بود و گروه دوم و سوم هم در حال پیوستن است و استفاده از ظرفیت دانش فنی هم از دیگر اقدامات است. وزیر بهداشت با عنوان اینکه اجازه نمی دهیم کسی واکسن خویش را روی مردم ما آزمایش کند، خاطرنشان کرد: در آینده فاز سوم کلینیکال را اجرایی می نماییم. وی با اشاره به اینکه آمریکایی ها اجازه ندادند برای بیمار مستاصل در کشور دارو جابجا نماییم، اظهار داشت: برای وارد کردن تست از کره چندین بار به علت اعمال و فشار آمریکا با مشکل مواجه شدیم و یکماه و نیم برای تست گواتر هم معطل ماندیم. وی اظهار داشت: ۱۱ ماه برای کوچک ترین جابجایی دارو راه را بر ما بستند و خون دل ها می خوریم تا اتاق های عمل بچرخند و مشکل جراحی بیماران ضربه مغزی شده را حل نماییم. پیگیری واکسن وارداتی برای جمعیت صدمه پذیر
نمکی درباره واکسن وارداتی برای جمعیت صدمه پذیر هم اظهار داشت: ما نسبت به سلامت شهروندان مسئولیم و بی توجه نیستیم و راه های زیادی در این حوزه هم رفتیم.
وی با اشاره به اینکه قضاوت درباره واکسن زود است، اظهار داشت: با رعایت سلامت محور بودن، واکسن را از مطمئن ترین منابع وارد می نماییم و اگر تشخیص دهیم واکسن کشوری بی خطر است اقدام می نماییم.
نمکی ضمن اشاره به پروتکل تزریق واکسن و رعایت عدالت اضافه کرد: هم اکنون مشخص شده اگر هزار دوز واکسن در کشور وارد شود، اولویت ها مشخص شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهان افزایش نظارت بر پروتکل ها وافزایش سطح آن در استان مازندران شد و اظهار داشت: هیچ پدیده ای مؤثرتر از فاصله گذاری امن و اجتماعی نیست و نباید فریب هیچ عاملی را خورد.
وی با تاکید براینکه نباید اتحاد و سرمایه اجتماعی را فدای عوامل دیگری کرد، اظهار داشت: این سرمایه اجتماعی ملی است و برای روزهای سخت باید حفظ شود.
تست های بیماریابی در مازندران افزایش یابد
وزیر بهداشت افزایش تست ها را در مازندران ضروری دانست و اظهار داشت: طرح شهید سلیمانی باید خانه به خانه برای ریشه کن کردن ویروس افزایش یابد و تعداد تست ها ارتقا یابد.
وی فعال ماندن مراکز سرپایی و ۱۶ ساعته را در استان مازندران الزامی دانست و اظهار داشت: مراکز ما باید به نمونه گیری مجهز باشند و توجه خاصی به روستاها صورت گیرد.
نمکی با عنوان اینکه در آینده گرفتاری خاصی در روستاهای استان مازندران خواهیم داشت، اظهار داشت: همینطور جمعیت صدمه پذیر روستایی شناسایی و قرنطینه معکوس اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه نگران مرگ ومیر و بستری شدن هستیم، خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی و آموزش جدی گرفته شود.
سعید نمکی درباره رسیدگی به کادر درمانی اظهار داشت: سال جاری میزان دریافتی کادر پرستاری را دو و نیم برابر کردیم و ۵۰ درصد فوق العاده ویژه افزوده شده است.
۵۲ هزار مجوز استخدامی کادر درمانی صادر شد
وی ضمن اشاره به ۵۲ هزار مجوز استخدامی اظهار داشت: ۲۰ هزار سهمیه مختص پرستاران بوده که برای نخستین بار در تاریخ کشور بی سابقه است و سال جاری ۱۰ هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی افزوده می شود.
نمکی با اشاره به اینکه در سالهای اوج طرح تحول سلامت چهار هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی به وجود آمد، اظهار داشت: پروژه بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی ساری، بیمارستان بابلسر، تأمین امکانات و غیره پیگیری می شود.


منبع:

1399/10/22
17:36:05
0.0 / 5
1181
تگهای خبر: آموزش , امداد , بهداشت , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان