در سیرجان مطرح شد
نگرانی های كرونایی این روزهای وزارت بهداشت از زبان معاون درمان
كرمان معاون درمان وزیر بهداشت و درمان اظهار داشت: نگرانی اصلی ما روی افراد بدون علامت یا با علائم خفیف بیماری است كه خواهشمندیم این افراد به مراكز 16 ساعته درمانی مراجعه كنند تا بموقع شناسایی و ایزوله شوند.
دکتر "قاسم جان بابایی" امروز یکشنبه چهارم آبان ماه در حاشیه سفر به شهرستان سیرجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به این که در چند روز اخیر روند ابتلای به کرونا در استان کرمان رو به افزایش بوده است پس جهت بررسی وضعیت استان به این منطقه سفر کردم.
وی با ابراز تاسف از روند افزایشی تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در استان کرمان عنوان کرد: در مردادماه امسال، پیک دوم شیوع ویروس کرونا را در استان کرمان تجربه کردیم که بیشتر مبتلایان مربوط به شهرهای کرمان و جیرفت بودند اما در چند روز اخیر علاوه بر کرمان، در شهرستان های سیرجان و رفسنجان نیز تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ رو به افزایش است.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: میزان بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ در استان کرمان زیاد بوده و همین طور تعداد بیماران با حال عمومی بد نیز در این استان افزایش شایان توجهی پیدا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه هنوز داروی مشخصی برای درمان این بیماری کشف نشده و در نتیجه تنها راه ممکن برای پیش گیری از مبتلاشدن به این ویروس، مراعات مردم است اشاره کرد: سفارش اکید داریم که مردم به شکلی رفتار کنند که اهتمام کنند گرفتار این بیماری نشوند و این امر نیز تنها با مراعات سفارش های بهداشتی امکان پذیر است.
جان بابایی اظهار نمود: در یک شهر حدود ۳۰۰ هزار نفری مانند سیرجان وجود ۱۲۰ بیمار کرونایی بستری شده آمار بسیار بالایی است و حتما تعداد زیادی بیمار بدون علامت یا با علامت حفیف نیز در این شهرستان وجود دارد و نگرانی اصلی ما روی افراد بدون علامت یا با علائم خفیف بیماری است که خواهشمندیم این افراد به مراکز ۱۶ ساعته درمانی مراجعه کنند تا بموقع شناسایی و ایزوله شوند.
معاون درمان وزیر بهداشت درباره افتتاح چند بخش بیمارستانی در شهرستان سیرجان عنوان کرد: کرونا به ما آموخت که دیگر باید مراسم افتتاحیه ها و کلنگ زنی ها با حضور افراد زیاد را جمع کرد و اصل این بود که این بخش ها آماده بهره برداری شوند که خوشبختانه این بخش ها الان آماده هستند و از امروز بخش آی سی یو بزرگ با ۱۸ تخت که برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده، فعالیت خودش را آغاز خواهدنمود ضمن آنکه بخش نوزادان و NICU بیمارستان عرضی یسرجان نیز با ۱۳ تخت آماده بهره برداری است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر "حمیدرضا رشیدی نژاد" رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در حاشیه این سفر در شهرستان سیرجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ممکنست به صورت مقطعی با کمبود تخت های بیمارستانی مواجه شویم اما به لحاظ تخت باتوجه به ظرفیت سازی های صورت گرفته می توانیم جوابگوی بیماران مراجعه کننده به بیمارستان های استان باشیم اما اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند و تعداد مبتلایان همچنان افزایش یابد دیگر ظرفیت های بیمارستانی ما جوابگوی مراجعه کنندگان نخواهد بود.
وی با اشاره به تحریم های ظالمانه مقابل جمهوری اسلامی ایران، عنوان کرد: باتوجه به تحریم ها، منکر کمبودها نیستیم ولی در حد توان خودمان و با کمک وزارتخانه و مسئولین استانی تامین نیاز درمانی چه به لحاظ زیرساخت های درمانی و چه به لحاظ تجهیزات و منابع دارویی فعلا تامین هستیم و امیدواریم روند مبتلایان به کووید 19 در استان کاهشی شود تا با موج سنگین تری روبرو نشویم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: اگر بیماران ما از حد ظرفیت های بیمارستانی استان بیشتر شود پیش بینی کرده ایم که بتوانیم از نقاهتگاه های پیش بیمارستانی استفاده نمائیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب