معاون بهزیستی هرمزگان:

موبایل ون به دنبال مراقبت از كارتن خواب ها در مقابل كرونا

موبایل ون به دنبال مراقبت از كارتن خواب ها در مقابل كرونا به گزارش بیمارستان دی معاون بهزیستی هرمزگان اظهار داشت: طرح موبایل ون(مطب سیار) در هرمزگان در جهت جلوگیری از ویروس كرونا خدمات ویژه تری به معتادان بی خانمان و كارتن خواب ها عرضه می دهد.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سامیه جهانشاهی اظهار داشت: در جهت مراقبت و پشتیبانی از گروه های صدمه پذیر و پرخطر یكی از برنامه های پیشگیرانه سازمان بهزیستی با عنوان «موبایل ون» و با هدف مقابله با ویروس كرونا خدمات خویش را ارتقا داده است. جهانشاهی اعلام نمود: به دنبال شیوع بیماری كووید ۱۹ از اواخر سال قبل در استان، بهزیستی هرمزگان هم همراه با مدافعان سلامت و دیگر اقشار جامعه طرح هایی پیشگیرانه را اجرایی می كند. وی افزود: در طرح موبایل ون (مطب سیار) از راه خودروی ون و با همراهی پرستار و مددیار (از افراد بهبود یافته) در مناطق پر خطر، صدمه خیز و پاتوق ها، لوازم اولیه بهداشتی ازجمله سرنگ یكبار مصرف به همراه یك وعده غذا در اختیار معتادان قرار می گیرد. به قول معاون پیشگیری اداره كل بهزیستی هرمزگان، خدمت رسانی به معتادان متجاهر، بی خانمان ها و كارتن خواب ها كه صدمه پذیرترین قشر در مقابل این ویروس كشنده هستند همچون خدمات این طرح است.
جهانشاهی، توزیع بسته های بهداشتی و ضدعفونی پاتوق ها را از دیگر خدمات این طرح عنوان نمود و اضافه كرد: در جهت جلوگیری از ویروس كرونا ماسك های بهداشتی، ژل ضدعفونی كننده دست، موادشوینده و دستكش لاتكس توزیع و پاتوق ها ضدعفونی شدند. وی ابرازداشت: هم چنین به منظور كاهش شیوع و جلوگیری از این ویروس، زنان صدمه پذیر سرپناه شبانه هم با توزیع بسته های كاهش صدمه و آموزش های لازم در مقابل كرونا مصون می شوند. این مسؤول، توزیع البسه نو و سركشی به پاتوق زنان درگیر اعتیاد و گندزدایی و ضدعفونی كردن فضای داخلی مركز بخشی از اقدامات تأثیرگذار مركز سرپناه شبانه زنان صدمه پذیر شهرستان بندرعباس است. به قول جهانشاهی، هم اكنون ۲ مركزسرپناه شبانه (یك مركز سرپناه شبانه زنان و یك مركز سرپناه شبانه ویژه مردان) با هدف كاهش صدمه های اجتماعی در بندرعباس فعالیت می نمایند. معاون پیشگیری بهزیستی هرمزگان اظهار داشت: در این مركزها معتادان بی خانمان و كارتن خواب پذیرش و از خدمات آن شامل یك وعده شام و صبحانه و امكانات برای استحمام استفاده می نمایند. وی، برگزاری كلاس های آموزشی در زمینه كاهش صدمه و كنترل رفتارهای پرخطر، معرفی به سیستم های درمانی و حمایتی و در صورت امكان مذاكره با خانواده برای بازگشت فرد به شرایط بهتر از دیگر خدمات مركزهای سرپناه شبانه نام برد.

1399/01/17
16:18:03
5.0 / 5
3622
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پرستار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان