یافته جدید پزشكی؛

كنترل رشد تومور كبد با استفاده از میكروبیوم های روده

كنترل رشد تومور كبد با استفاده از میكروبیوم های روده بیمارستان دی: دانشمندان دریافته اند بین باكتری های روده و واكنش های ایمنی تومور در كبد ارتباط وجود دارد، یافته ای كه می تواند منجر به درك مكانیسم سرطان كبد و راهی برای درمان آن شود.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محققان مركز تحقیقات سرطان آمریكا دریافتند باكتری های موجود در روده موش ها بر عملكرد ایمنی ضدتومور كبد مرتبط می باشد.
«تیم گرتن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در این مطالعه دریافتیم اگر موش های مبتلا به تومور با آنتی بیوتیك درمان شوند و بدین ترتیب برخی باكتری ها حذف شوند، می توان در تركیب سلول های ایمنی كبد تغییر تولید كرد و در نتیجه بر رشد تومور در كبد تاثیر گذاشت.»
در انسان ها، بیشترین نسبت میكروبیوم كل بدن در روده ها وجود دارند؛ میكروبیوم ها مجموعه ای از باكتری ها و سایر میكروارگانیزم های هستند كه در بدن زندگی می كنند.
علیرغم تحقیق گسترده در مورد رابطه بین میكروبیوم روده و سرطان، نقش باكتری های روده در تشكیل سرطان كبد به خوبی درك نشده است.
در این مطالعه، تیم تحقیق مجموعه آزمایشاتی را بر روی موش ها انجام داد. آنها از سه مدل سرطان كبد در موش ها استفاده كردند و دریافتند با تخلیه باكتری های روده با استفاده از آنتی بیوتیك "كوكتیل"، موش های كه آنتی بیوتیك دریافت كرده بودند دارای تومورهای كمتر و كوچك تری بودند و پیشرفت تومور در كبدشان هم كاهش یافته بود.
پژوهشگران دریافتند درمان آنتی بیوتیك باعث افزایش شمار یك نوع سلول ایمنی موسوم به سلول های NKT در كبد موش ها شد.
در هر سه مدل موش های مورد مطالعه، كاهش در روند رشد تومور كبد كه منجر به درمان آنتی بیوتیكی شد به این سلول های NKT وابسته بود.
آنها دریافتند تجمع سلول های NKT در كبد ناشی از افزایش در تجلی پروتئینی موسوم به CXCL۱۶ در سلول های داخل عروق كبد بود.
از آنجائیكه اسیدهای صفراوی می توانند تجلی CXCL۱۶ را كنترل كنند، تیم تحقیق موش ها را با اسیدهای صفراوی درمان كردند. آنها تعداد سلول های NKT را در كبد تغییر دادند و بدین ترتیب تعداد تومورها در كبد تغییر یافت.
آنها همینطور دریافتند اسیدهای صفراوی می توانند بر تجلی پروتئین CXCL۱۶ در كبد انسان ها كنترل داشته باشند، از اینرو این مكانیسم جدید برای بیماران مبتلا به سرطان قابل استفاده می باشد.

1397/03/12
14:08:59
5.0 / 5
4877
تگهای خبر: باكتری , درمان , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان