محمدی خبر داد؛

هماهنگی سازمان غذا و دارو با دفتر لبنان برای ارسال دارو و تجهیزات

هماهنگی سازمان غذا و دارو با دفتر لبنان برای ارسال دارو و تجهیزات به گزارش بیمارستان دی، رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با دفتر حزب الله در تهران برای ارسال کمک های دارویی و درمانی به لبنان هماهنگی های لازم انجام شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دار: اظهار داشت: بادفتر حزب الله و سایر مجموعه های مرتبط هماهنگی صورت گرفته تا مطابق با نیاز، کمک های لازم از نظر دارویی و درمانی صورت گیرد.

وی افزود: هم اکنون عمده کمک ها از طرف جبهه های مردمی صورت می گیرد و ما هم آمادگی لازم جهت کمک در کنار گروههای اعزامی بخصوص گروههای درمانی داریم.

رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در حال حاضر هلال احمر درحال ارسال کمک است و سازمان غذا و دارو در کنار وزارت بهداشت آمادگی ارسال کمک های دارویی و درمانی به لبنان را دارد.

1403/07/13
تگهای خبر: بهداشت , دارو , درمان , سازمان غذا و دارو