كریمی پاسخ داد؛

تاسیس مطب برای کدام پزشکان آسان شد

تاسیس مطب برای کدام پزشکان آسان شد بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت از تسهیل صدور پروانه مطب برای پزشکانی که تعهدات قانونی خودرا به انتها رسانده اند، در تمامی شهرهای غیر از مراکز استانها و فاقد دانشگاه علوم پزشکی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی اظهار داشت: پزشکانی که تعهدات قانونی خودرا به انتها رسانده اند می توانند بدون نیاز به کسب امتیازات لازم در شهرهای کشور به جز مراکز استانها و شهرهای دارای دانشگاه علوم پزشکی، مطب تأسیس کنند. وی ادامه داد: این موافقت وزارت بهداشت بدنبال پیشنهاد سازمان نظام پزشکی و در راستای تسهیل صدور پروانه مطب پزشکان بود که می تواند به ماندگاری پزشکان در مناطق مختلف کشور منجر شود. معاون درمان وزارت بهداشت اشاره کرد: اگر پزشکی تعهدات قانونی یا طرح خودرا نگذرانده باشد، شامل این مساله نمی گردد.

1403/07/28
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , درمان