یافته محققان برزیلی؛

روش خاص تسکین برخی افسردگی ها

روش خاص تسکین برخی افسردگی ها بیمارستان دی: مدت هاست که از نوردرمانی برای درمان اختلال عاطفی فصلی استفاده می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، اختلال عاطفی فصلی نوعی افسردگی است که می تواند زمانی که زمستان نزدیک می شود و روزها کوتاه می شود، برخی افراد را تحت فشار قرار دهد.
اما تحقیقات جدید نشان میدهد که زمان صرف شده در مقابل جعبه نور ممکنست سایر انواع افسردگی را نیز کم کند.
بررسی جدید داده ها توسط «آرتور منگاز د آلمیدا»، از دانشگاه فدرال ماتو گروسو در برزیل انجام شد. تیم او اشاره نمود که هم اکنون، اثربخشی نور درمانی فقط در مقابل اختلال عاطفی فصلی ثابت شده است.
با این حال، او می گوید: «درمان با نور روشن به عنوان یک درمان کمکی بالقوه برای اختلال افسردگی اساسی مورد مطالعه قرار گرفته است، برای اینکه قرار گرفتن در معرض نور به خوبی بر خلق و خوی انسان و عملکرد شناختی تأثیر می گذارد.»
تیم برزیلی داده های ۱۱ کارآزمایی بالینی را که در مجموع ۸۵۸ بیمار را شامل می شد، بررسی کرد. این افراد تشخیص انواع غیر فصلی افسردگی حاد یا افسردگی دوقطبی داشتند.
برخی از بیماران علاوه بر دارویی که برایشان تجویز شده بود از نور درمانی استفاده می کردند. درمان بصورت نشستن در مقابل جعبه نور فلورسنت ۱۰۰۰۰ لوکس برای حداقل ۳۰ دقیقه تعریف شد که درمان بین ۱ تا ۶ هفته طول کشید.
نتایج آنها با بیمارانی که از سایر درمان های کمکی مانند یونیزه کننده هوا یا نور قرمز کم استفاده می کردند، مقایسه شد.
کاهش ۵۰% یا بیشتر در علایم افسردگی پاسخ خوبی به درمان در نظر گرفته شد.
به گفته پژوهشگران، ۶۰.۴ درصد از افرادی که تحت نور درمانی قرار گرفتند، به این هدف رسیدند، در مقایسه با ۳۸.۶ درصد از افرادی که سایر درمان های اضافی را دریافت نمودند.
بهبود کامل افسردگی نیز در میان گروه نوردرمانی در مقایسه با گروهی که درمان را دریافت نکردند، بطور قابل توجهی بیشتر بود: به ترتیب ۴۰.۷٪ در مقابل ۲۳.۵٪.
این شرایط نسبتاً سریع صورت گرفت و به طور معمول در عرض یک ماه یک واکنش خوب یا بهبودی بدست آمد.

1403/07/18
تگهای خبر: دارو , درمان