كریمی مطرح كرد؛

صدور ۶۷ مجوز ساخت بیمارستان خصوصی در دولت سیزدهم

صدور ۶۷ مجوز ساخت بیمارستان خصوصی در دولت سیزدهم به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: از آغاز دولت سیزدهم، 67 مجوز سرمایه گذاری برای راه اندازی بیمارستان خصوصی در کشور صادر گردیده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، درباب میزان صدور مجوز سرمایه گذاری در عرصه سلامت، اضافه کرد: در بخش خصوصی موانع صدور مجوزها برداشته شد و حدود ۶۷ بیمارستان خصوصی مجوز گرفتند تا سرمایه گذاری کنند. وی افزود: این کار با شعار سال و مشارکت مردمی همراه بوده چونکه جهش تولید فقط کالا نیست و خدمات را شامل می شود. کریمی با اعلان اینکه مراکز دارای مجوز پذیرش بیماران بین المللی در دولت سیزدهم افزایش ۱۲۰ درصدی داشته است، اظهار داشت: در عرصه گردشگری سلامت مراکز IPD از ۱۳۰ به ۲۹۰ مرکز افزوده شد. وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از بیماران خارجی در ایران درمان شدند که سبب ارز آوری شد.

1403/04/23
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , خدمات , درمان