یافته محققان بریتانیایی؛

داروهای اختلال بیش فعالی به درمان آلزایمر کمک می کنند

داروهای اختلال بیش فعالی به درمان آلزایمر کمک می کنند به گزارش بیمارستان دی شواهد خوبی وجود دارد که نشان داده است بعضی از داروهای مورد استفاده برای اختلال بیش فعالی معروف به داروهای نورآدرنرژیک، امکان دارد به درمان جنبه های کلیدی آلزایمر هم کمک کنند.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان بریتانیایی گزارش دادند: «استفاده از داروهای نورآدرنرژیک به احتمال زیاد درمان مؤثری برای بیماری آلزایمر در زمینه شناخت عمومی، مهارت های فکری و بی تفاوتی عرضه می کند.»
تیم مطالعه به رهبری دکتر «مایکل دیوید» از مؤسسه تحقیقات زوال عقل بریتانیا در لندن، نتایج ۱۹ کارآزمایی بالینی انجام شده از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۲۱ را بررسی کردند. این کارآزمایی ها شامل بیشتر از ۱۸۰۰ بیمار مبتلا به بیماری آلزایمر یا اختلالات ذهنی خفیف بود.
در این کارآزمایی ها، داروهای نورآدرنرژیک همچون اتوموکستین (Strattera)، متیل فنیدات (Ritalin/Concerta) و گوانفاسین (Tenex) برای درمان تفکر، حافظه و علایم روان پزشکی در افراد مبتلا به بیماری های عصبی استفاده شد.
سپس محققان نتایج ۱۰ کارآزمایی شامل ۱۳۰۰ بیمار را با هم بررسی کردند. آنها به بررسی معیارهای توانایی روزانه شرکت کنندگان برای عملکرد، همچون جهت یابی / توجه، حافظه، فصاحت کلامی و زبان پرداختند.
این کارآزمایی ها فواید کوچک، اما قابل توجهی از داروهای نورآدرنرژیک را بر مهارت های ذهنی کلی نشان دادند.
محققان سپس نتایج هشت کارآزمایی را برای رفتار و علایم عصبی روانی، بیقراری و بی تفاوتی جمع آوری کردند.
محققین حتی بعد از در نظر گرفتن تفاوت ها در طراحی کارآزمایی و نتایج مورد نظر، به تاثیر مثبت زیادی از داروهای نورآدرنرژیک بر بی انگیزی پی بردند.
به گفته محققان، سیستم نورآدرنرژیک مغز امکان دارد هدف خوبی برای درمان باشد چونکه در اوایل بیماری آلزایمر مختل می شود. داروهای نورآدرنرژیک شامل داروهای ضد افسردگی، داروهای فشار خون بالا و داروهای اختلال بیش فعالی هستند.
این داروها، انتقال دهنده عصبی نورآدرنالین (که نوراپی نفرین هم نامیده می شود) را هدف قرار می دهند که برای خیلی از فرآیندهای ذهنی همچون توجه، یادگیری، حافظه، آمادگی برای عمل و سرکوب رفتارهای نامناسب حیاتی می باشد.


منبع:

1401/04/22
08:36:50
5.0 / 5
501
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , حیات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان