یافته جدید تحقیقاتی؛
نور چشمك زن به مقابله با بیماری آلزایمر كمك می نماید
بیمارستان دی: برخی مطالعات نشان می دهند قرارگیری در معرض نورهای چشمك زن به مقابله با بیماری آلزایمر كمك می نماید.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل بوده و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد. معمولاً درمان آن، متمركز بر بهبود كیفیت زندگی بیمار و كُندكردن علایم بیماری است.
برخی مطالعات نشان می دهند قرارگیری در معرض نور چشمك زن به مقابله با این بیماری كمك می نماید. امواج مغزی گاما (فعالیت الكتریكی مغز) به اتصال و پردازش اطلاعات در مغز كمك می نماید. این امواج گاما در افراد مبتلا به آلزایمر از بین می روند.
محققان موسسه تكنولوژی جورجیا معتقدند قرارگیری در معرض نور چشمك زن سبب بهبود فعالیت مغزی امواج گاما می شود و به از بین رفتن پلاك های بتاآمیلوئید كمك می نماید. این پلاك ها، نشانه اصلی بیماری آلزایمر هستند
محققان با استفاده از موش ها به درك بهتری از فواید درمانی تأثیر نور چشمك زن بر بیماری الزایمر رسیدند.
در سال ۲۰۱۶، پژوهشگران اثبات كردند كه اختلال در گاما در موش ها منجر به افزایش تشكیل پروتئین پلاك بین سلول های مغز شد. آنها همین طور دریافتند قرارگیری موش ها در معرض نور چشمك زن در طول موج 40 Hz به بهبود گاما كمك كرد و سبب كاهش تشكیل پلاك شد. این شرایط ناشی از افزایش تولید میكروگلیا، سلول ایمنی اصلی مغز، بود.
در مطالعه اخیر، پژوهشگران دریافتند قرارگیری در معرض نور 40 Hz سبب تحریك مغز در ترشح سیتوكین های بیشتر می شود. این حالت سبب افزایش فعالیت پروتئین های فسفات می شود.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاكید دارند.
منبع: بیمارستان دی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب