معاون آموزشی وزارت بهداشت عنوان كرد
هزاران دانش آموخته مستعد پشت كنكور مانده اند، نیازمندی ما در زمینه رشته های تخصصی رفع شده است
بیمارستان دی: معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اظهار داشت: نمی توانیم كنكور سراسری را دور بزنیم چونكه هزاران نفر دانش آموخته با استعداد پشت كنكور مانده اند فلذا كسی كه برای تحصیل پزشكی به خارج از كشور می رود باید تا اختتام دوره تحصیلاتش آنجا بماند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، محمدباقر لاریجانی بامداد امروز در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه مصورسازی اطلاعات جمعیتی سلامت و بیماری ها در ایران با حضور در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: حدود دوسال است كه محاسبات نیروی انسانی در قسمت های مختلف انجام شده. نیازمندی ما در كشور در زمینه پزشكان عمومی، دندان پزشكی و سایر رشته های تخصصی پزشكی برآورد شده است و وزارت بهداشت برای رفع نیازهای موجود در تلاش است.
وی ادامه داد: درحال حاضر ۳۰درصد بیشتر از ظرفیت در بعضی نقاط كشور برمبنای مصوبه مجلس، دانشجو می گیریم و كسی كه فارغ التحصیل بومی باشد باید سه برابر زمان مدت تحصیل در محل ارائه خدمت دهد. وزارت بهداشت در كنار دانشگاه های علوم پزشكی با یك برنامه منسجم در حال پیش بردن این برنامه است.
وی با اشاره به اینكه دانشجویان پزشكی امروز، هفت سال دیگر فارغ التحصیل می شوند، اظهار داشت: نباید این توقع وجود داشته باشد كه بتوانیم نیاز امروز را همین امروز پاسخ دهیم. خدمات منسجمی درحال انجام است.
لاریجانی افزود: دانشجویان پزشكی كه در خارج از كشور تحصیل می كردند سالیان سال است كه می توانند به داخل كشور بیایند اما با عنایت به مسائل ارزی، درحال حاضر مقداری هجمه به این امر وارد شده است. به همین علت از ژانویه امسال طبق مصوبه وزارت بهداشت، اگر كسی برای تحصیل پزشكی به خارج از كشور رفته باشد تا آخر دوره باید آنجا بماند. نمی توانیم كنكور سراسری را دور بزنیم چونكه هزاران نفر دانش آموخته با استعداد پشت كنكور مانده اند.
وی ادامه داد: ظرفیت های آزاد ما به سبب الزامات قانونی مجلس شورای اسلامی محدود است. در گذشته ما سعی كردیم استعدادهای درخشان و افراد با سواد را از دست ندهیم. نمی توان كنكور را دور زد و افراد برای تحصیل به خارج از كشور بروند و بعد از مدتی با تعداد واحد كمتر به كشور برگردند. البته كسانی كه درگذشته به خارج از كشور رفته اند و از شرایط ارزی باخبر نبودند برمبنای همان قانون قبلی با آنها برخورد می شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی درانتها اظهار داشت: البته این نكته قابل اهمیت است كه در صورتیكه دانشگاه محل تحصیل این افراد در خارج از كشور مورد تایید وزارت بهداشت باشد، مانند قانون سابق با آنها برخورد می شود. طی بررسی های انجام شده دریافتیم كه چندین هزار دانشجوی پزشكی درخارج از كشور در دانشگاه هایی درس می خوانند كه در رنكینگ جهانی جایگاهی ندارد و مورد تایید ما نیست.
منبع: بیمارستان دی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب