برای اولین بار رخ داد؛

دستكاری مغز در حین جراحی برای خنداندن بیمار

دستكاری مغز در حین جراحی برای خنداندن بیمار به گزارش بیمارستان دی متخصصان برای نخستین بار توانستند برای ممكن كردن تحمل درد جراحی مغز در بیماری كه حفظ هشیاری وی در حین عمل ضروری بود، وی را با تحریك عصبی بخندانند.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از نیواطلس، متخصصان علوم عصبی دانشگاه اموری در آمریكا با شبیه سازی جریان الكتریسیته در بخشی از مغز موسوم به cingulum توانستند فردی را كه در زمان جراحی باید بیدار نگه داشته می شد بخندانند تا وی درد ناشی از جراحی را راحت تر تحمل كند.
پژوهشگران می گویند روش مذكور نه تنها برای تسهیل عمل های جراحی مختلف قابل استفاده می باشد، بلكه می توان از آن برای مداوای بیماری هایی همچون افسردگی، اضطراب و همین طور دردهای مزمن استفاده نمود.
Cingulum متشكل از مجموعه ای از مواد الیاف مانند سفید است كه واكنش های احساسی و عاطفی را در انسانها بوجود می آورد. نقش مهم Cingulum در تولید افسردگی در انسان به اثبات رسیده است.
پزشكان با كاشت الكترودهایی در مغز یك زن در حال عمل توانستند جریان الكتریسیته را در Cingulum وی تقویت نمایند و با وادار كردن او به خنده، احساس لذت و آسودگی را در وی به وجود آورند.
قرار است با تكرار این روش بر روی برخی بیماران در حال جراحی و انجام برخی تست های روانشناختی بر روی آنها تاثیر كاربرد آن بر روی ارتقای شرایط روحی و روانی بیماران مشخص شود.

1397/11/16
14:26:58
5.0 / 5
4625
تگهای خبر: بیماری , پزشك , جراحی , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان