رییس دانشگاه علوم پزشكی البرز:

موردی از مبتلاشدن به بیماری تب دنگی در البرز دیده نشده است

موردی از مبتلاشدن به بیماری تب دنگی در البرز دیده نشده است به گزارش بیمارستان دی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار داشت: تابحال موردی از مبتلا شدن به بیماری تب دنگی در استان البرز دیده نشده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، شهرام صیادی با اعلان اینکه تا حالا موردی از ابتلاء به بیماری تب دنگی در استان البرز دیده نشده است، افزود: یکی از با اهمیت ترین علایم این بیماری تب شدید می باشد به همین علت به این بیماری تب استخوان شکن هم می گویند.
وی اضافه کرد: بیماری تب دنگ درمان اختصاصی ندارد، اما علایم آن تا حدود ۱۴ روز پس از گزش پشه آئدس در صورتیکه ناقل ویروس این بیماری باشد در فرد بروز می کند، اما در بیش از ۸۰ درصد موارد علایم بسیار خفیف و در مواردی بدون علامت است.
صیادی اظهار داشت: میزان مرگ و میر این بیماری نیز حدود ۲.۵ درصد است، اما گسترش این بیماری بوسیله تخمگذاری پشه آئدس می تواند سلامت مردم را به خطر بیندازد، بدین سبب با اهمیت ترین راه برای کنترل این بیماری جلوگیری از تخمگذاری پشه آئدس است، پشه ای که در آب های کوچک راکد مثل ظرف گلدان ها یا در داخل تایر خودرو ها تخمگذاری می کند و در وضعیت سخت نیز تخم این پشه زنده می ماند.
وی اضافه کرد: هر پشه در نهایت تا یک ماه می تواند زنده بماند و تا ۱۰ نفر را در روز می تواند مورد گزش قرار دهد.
آلودگی به تب دنگی تا حالا در استانهای هرمزگان، فارس، خوزستان، بوشهر، تهران، مشهد، سیستان بلوچستان، اصفهان و گیلان مشاهده شده است.

1403/05/01
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , درمان