وزارت بهداشت ملی آفریقای جنوبی تأیید كرد؛

افزایش موارد مبتلا شدن به آبله میمون در آفریقای جنوبی

افزایش موارد مبتلا شدن به آبله میمون در آفریقای جنوبی به گزارش بیمارستان دی، وزارت بهداشت ملی آفریقای جنوبی تایید نمود که تعداد کل موارد آبله میمون به ۲۰ مورد رسیده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از الجزیره، «فوستر موهاله»، سخنگوی این وزارت خانه اظهار داشت: «این وزارت خانه انتظار داشت در هفته های آتی داروی بیشتری برای آبله میمون یا mpox، داروی ضد ویروسی معروف به Tecovirimat، از خارج از کشور دریافت کند، چونکه پیشبینی می کرد موارد جدید این بیماری افزایش یابد.»
موهاله اظهار داشت که همه موارد در ارتباط با مردان بین ۱۷ تا ۴۳ سال بوده است.
وی تصریح کرد که از میان موارد تشخیص داده شده، تنها ۵ بیمار به علت عوارض شدید ناشی از شرایط زمینه ای مانند HIV در بیمارستان باقی مانده اند.
آفریقای جنوبی از زمان شیوع این بیماری در ماه می سه مورد مرگ را ثبت کرده است.
Mpox یک بیماری عفونی است که از راه ویروس آبله میمون ایجاد می شود. علایم آن شامل بثورات و کمردرد حاد غیر قابل توضیح، تورم غدد لنفاوی، شروع حاد تب، سردرد، دردهای عضلانی و انرژی کم است.

1403/04/20
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , دارو