استاندار سمنان:

راه اندازی ۱۲ طرح بهداشت و درمان در استان سمنان

راه اندازی ۱۲ طرح بهداشت و درمان در استان سمنان به گزارش بیمارستان دی، استاندار سمنان بابیان این که 12 طرح بهداشت و درمان در سطح استان افتتاح شد، اظهار داشت: طرح ها بصورت ویدیو کنفرانس در سمنان، گرمسار، سرخه و شاهرود به بهره برداری رسید.

سید محمد رضا هاشمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، بابیان این که همزمان با شروع به کار ۶۷۹ طرح حوزه سلامت کشور ۱۲ طرح بهداشت و درمان در دانشگاه های علوم پزشکی سمنان و شاهرود نیز به بهره برداری رسیدند، اظهار داشت: این طرح ها یادگار باارزش دولت سیزدهم برای ارائه خدمات بهتر به مردم است.
وی با اعلان اینکه با اهمیت ترین این طرح ها راه اندازی مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان در شهر سمنان بود، اضافه کرد: این مجموعه به نام رییس جمهور شهید دکتر رئیسی نام گذاری شده است.
استاندار سمنان از افتتاح انبار راهبردی دارو و ملزومات پزشکی در سمنان آگاهی داد و اظهار داشت: این مجموعه با ذخیره سازی شش ماهه انواع دارو برای مواقع اضطراری به کار می آید.
هاشمی در ادامه اشاره کرد: ستاد شبکه بهداشت و درمان گرمسار، افتتاح ششمین پایگاه پیش بیمارستانی سمنان و افتتاح لابراتوار طبی شبکه بهداشت و درمان شهر سرخه دیگر طرح های مهم بودند.
وی اضافه کرد: توسعه بلوک زایمان بیمارستان بهار و طرح و توسعه بخش تخصصی و فوق تخصصی اطفال این بیمارستان در شاهرود دیگر طرح هایی بود که با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید و ۱۰۰ تخت به تجهیزات این مجموعه اضافه کرد.

1403/04/05
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی