رضایی زاده مطرح كرد؛

غفلت از ظرفیت ماساژ درمانی در ایران

غفلت از ظرفیت ماساژ درمانی در ایران به گزارش بیمارستان دی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، از تدوین دوره آموزشی ماساژ با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین رضایی زاده اظهار داشت: در مورد ماساژ با وجود این که یکی از موضوعات مهم در رابطه با سلامت جامعه است، تابحال به علل مختلف سیاست گذاری شفاف صورت نگرفته و متأسفانه این ظرفیت در کشور ما مغفول مانده است؛ در صورتیکه میتوان از این خدمت که ایران در آن صاحب سبک هم هست، برای ارتقا سطح سلامت جامعه و کارآفرینی بهره برد. وی ادامه داد: در کشور چین بعنوان یکی از کشورهایی که در این عرصه فعالیت گسترده دارد، عرضه انواع ماساژ از خدمات کوتاه و سرپایی تا خدمات حرفه ای و تخصصی به جامع صورت می گیرد تا در ابعاد و شکل های مختلف از روشهای فنی ماساژ برای ایجاد حال خوب در جامعه استفاده نمایند. در کشور ما هم می بایست این ظرفیت مدیریت و هدایت شود و تحت نظارت صحیح قرار بگیرد تا مردم جامعه از این خدمت به صورت بهینه بهره مند شوند. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب که در وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران مبحث ساماندهی ماساژ و توسعه منطقی و هماهنگ با قوانین آن به صورت یک لزوم در دستور کار قرار گرفته است، افزود: از آنجاییکه قدم اول در این راه آموزش است، دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت بعنوان دفتر سیاست گذاری حوزه خدمات در رابطه با طب ایرانی و مکمل در کشور، با هماهنگی معاونت درمان وزارت متبوع تصمیم گرفت دوره آموزشی ماساژ و اسپا را که کوریکولوم آن به تصویب انجمن علمی طب سنتی ایران رسیده است، به مرحله اجرا درآورد. در همین راستا تفاهمنامه ای بین انجمن علمی طب سنتی ایران و مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد گردید که این دوره توسط مرکز آموزش های آزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران (سماد) برگزار گردد. رضایی زاده اضافه کرد: این دوره بزودی بعنوان تنها دوره رسمی مورد تأیید وزارت بهداشت ابلاغ خواهد گردید و مراکز عرضه دهنده این خدمات در حوزه سلامت ظرف یک برنامه تدریجی مکلف خواهند شد برای ادامه فعالیت این دوره را پشت سر بگذارند.

1403/03/10
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی