بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر
بیمارستان دی: شیر یکی از اقلام سبد غذایی بسیاری از خانواده ها است. برای سلامت این محصول و خرید یک شیر خوب باید نکاتی را مدنظر قرار دهید.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مردم اغلب این سوال را دارند که آیا مصرف شیر پس از تاریخ چاپ شده روی برچسب بی خطر است یا خیر؟. درک این که چرا محصولات دارای برچسب تاریخ هستند و همین طور نحوه نگهداری و مصرف ایمن شیر، مصرف کنندگان را قادر می کند تا بدانند که این ماده غذایی را تا چه زمانی می توان مصرف کرد تا از هدر رفتن غیرضروری مواد غذایی جلوگیری شود. بدین سبب هنگام خرید حتما به تاریخ تولید و انقضاء محصول توجه کنید و اهتمام کنید محصولاتی را برای خرید انتخاب کنید که تاریخ تولید آنها تازه تر است.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر، تست ساده «بو» است. غذاهای فاسد شده، بو، طعم یا بافت بدی به سبب باکتری های فاسد کننده طبیعی ایجاد می کنند. همین طور می توانید آنرا بجوشانید. در صورتیکه شیر بصورت تکه تکه درآید، شیر فاسد است.
حتما نکات زیر را پس از خرید شیر فراموش نکنید:
- بعد از خرید شیر، آنرا بلافاصله در یخچال قرار دهید.
- ظرف شیر را تا حد امکان در بسته نگه دارید. در این صورت برای مدت طولانی تری تازه تر خواهد ماند.
- باقی مانده شیری که در لیوان ریخته شده است، باید دور ریخته شود و آنرا باردیگر در ظرف شیر نریزید.
آیا می توان شیر را فریز کرد؟
انجماد شیر یک راه عالی برای نگهداری آن جهت استفاده در آینده است. شیر وقتی منجمد شود منبسط می شود، پس حتما آنرا در ظرف بگذارید تا ترک نخورد. بعد از انجماد، شیر را می توان در یخچال یا آب سرد ذوب کرد و برای مصرف بی خطر است.
منبع: deyhospital.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب