۶ خاصیت مهم فلفل تند

۶ خاصیت مهم فلفل تند بیمارستان دی: فلفل های چیلی (تند) به سبب بهبود طعم و مزه بیشتر وعده های غذایی، محبوبیت زیادی دارند.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به "کپسایسین" در فلفل تند، فواید شگفت انگیزی برای سلامت بدن دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
بهبود علایم میگرن
اسپری بینی کپسایسین درد میگرن را متوقف می کند. استفاده از این اسپری عصب سه قلوی مغز را بی حس می کند، جایی که میگرن و سردردهای شدید از آنجا شروع می شوند.
افزایش طول عمر
یک مطالعه بزرگ نشان داده بزرگسالانی که حداقل یک فلفل قرمز تند تازه یا خشک در ماه به مدت تقریباً ۲۰ سال می خورند، احتمال مرگ خود بهر دلیلی را تا ۱۳ درصد کم می کنند.
افزایش سرعت متابولیسم
کپسایسین سرعت متابولیسم بدن را بیش از پیش می افزاید. همین طور یک نورون حسی به نام TRPV1 را فعال می کند که به جلوگیری از تجمع چربی و کنترل اشتهای شما کمک می نماید. این ترکیب تسریع کننده متابولیسم، ممکنست به کاهش وزن کمک نماید.
کنترل درد
کپسایسین موجب ایجاد حس گرما در سلول های عصبی می شود. این ماده غذایی برای قرن ها برای مساعدت با کنترل درد استفاده شده است.
تسکین آرتریت
کپسایسین ماده فوق العاده ای در خیلی از کرم ها و لوسیون ها است که برای از بین بردن سریع درد، گرما به وجود می آورد. مطالعات نشان داده که مصرف فلفل چیلی، تنها در چند هفته ناراحتی ناشی از آرتریت و فیبرومیالژیا را به نصف می کاهد.
مبارزه با سرطان
به گزارش دویچه وله به نقل از نشریه تخصصی "مدیسین نت"، در مطالعات آزمایشگاهی همین طور نشان داده شده که کپسایسین سلول های در رابطه با بیش از ۴۰ نوع سرطان، همچون سرطان روده بزرگ، کبد، ریه، پانکراس و سرطان خون را از بین می برد. این ماده شیمیایی تند، نحوه عملکرد تعدادی از ژن های در رابطه با سلول های سرطانی را تغییر می دهد و حتی از رشد آنها جلوگیری می کند.




منبع:

1400/12/13
21:22:32
5.0 / 5
470
تگهای خبر: سرطان , سلامت , كاهش وزن , مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان