یك متخصص طب گیاهی مطرح كرد:
خواص درمانی هنداونه
به گزارش بیمارستان دی لرستان یک متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص درمانی هندوانه، اظهار داشت: این میوه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون، تقویت کلیه و کبد می شود.
محمود درگاهی در گفت و گو با ایسنا در ارتباط با خواص درمانی هندوانه، اظهار نمود: این میوه خصوصاً در فصل تابستان دارای املاح ویژه ای بوده و مصرف آن برای بدن می تواند بسیار مفید باشد.
وی ادامه داد: هندوانه به سبب داشتن الکترولیت می تواند جایگزین مناسبی برای آب از دست رفته بدن باشد که بوسیله تعریق، این آب از بدن دفع شده و کلیه ها را تحت فشار قرار داده است.
درگاهی با اشاره به این که هندوانه دارای املاحی همچون سدیم، پتاسیم و کلسیم است، افزود: این املاح عامل مؤثری برای رقیق شدن خون به شمار رفته و برای کلیه و کبد نیز بسیار مفیدست.
این متخصص طب گیاهی با اعلان اینکه مصرف هندوانه سبب جلوگیری از بروز تشنگی خصوصاً در فصل بهار و تابستان می شود، افزود: مصرف این میوه به سبب تنظیم عملکرد کلیه ها، تعادل را در بدن حفظ می نماید، همین طور فشار خون را کاهش داده و مزایای بسیار زیادی برای فرد مصرف کننده دارد.
وی اشاره کرد: افرادی که مزاج صفراوی و سودایی داشته باشند، می توانند هندوانه را با شیر مخلوط کرده تا صفرا و سودا در بدن آنها کم شود.
درگاهی عنوان کرد: هندوانه به سبب آنکه دارای ماده ای به نام لیکوپن است، آنتی اکسیدان به شمار رفته و میوه ای ضدسرطان شمرده می شود، همین طور قند آن برای بدن مضر نمی باشد.
این متخصص طب گیاهی اشاره کرد: مصرف هندوانه قند خون را تنظیم می کند و مربای پوست آن نیز ضدنفخ است، البته افرادی که با مشکل نفخ شکم مواجهند، می توانند مقداری شربت سکنجبین بر روی هندوانه ریخته و آنرا استفاده کنند.
منبع: deyhospital.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب