یك قدم برای جلوگیری از عارضه دار شدن سكته مغزی

یك قدم برای جلوگیری از عارضه دار شدن سكته مغزی بیمارستان دی: معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی زاهدان اظهار داشت: متخصصان علل مختلفی را برای بروز سكته مغزی می شناسند اما همه متفق القول هستند كه درصد زیادی از افراد دچار سكته های مغزی در صورتیكه به موقع به بیمارستان برسند به زندگی عادی خود باز می گردند.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا- دكتر قاسم میری علی آباد در كارگاه آشنا سازی بیماری سكته مغزی اضافه كرد: درمان های دارویی خاصی برای درمان سریع سكته مغزی وجود دارد كه در بعضی بیمارستان های استان همچون بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان به كار گرفته می گردد.
به قول معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی زاهدان با اجرای برنامه مدیریت درمان سكته های حاد مغزی موسوم به 724 تا كنون 15 بیمار در این بیمارستان از مرگ و فلج نجات یافته و با بهبودی كامل ترخیص شده اند.
دكتر قاسم میری علی آباد اضافه كرد: حدود یكسال از آغاز اجرای رسمی برنامه مدیریت درمان سكته های حاد مغزی در استان می گذرد و متخصصین مغز و اعصاب، با حضور فعال و اجرای روش های نوین درمان جلوی عارضه دار شدن بیمار را می گیرند.
دكتر علیرضا خسروی عضو هیئت علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكی زاهدان هم با اشاره به اینكه سكته مغزی شایع ترین علت ناتوانی و معلولیت در میان بیماری های مغز و اعصاب است، افزود: خطر بروز سكته های مغزی با افزایش سن بیشتر می شود، به گونه ای كه دو سوم از سكته های مغزی در افراد بالای 65 سال سن اتفاق می افتد.
وی عوامل خطر قابل اصلاح در سكته های مغزی را شامل پر فشاری خون، دیابت، بیماری های قلبی، افزایش چربی خون و مصرف سیگار عنوان نمود و اظهار داشت: شایع ترین نوع سكته مغزی سكته ایسكمیك است كه در آن كاهش خون رسانی به مغز به دلیل انسداد عروق یا پرتاب لخته از قلب اتفاق می افتد.
وی تصریح كرد: رجوع سریع بیمار مبتلا به علائم سكته مغزی در كمتر از 3 ساعت از بروز نخستین علائم، به بیمارستان، امكان تزریق داروهای خاص را فراهم می آورد كه بعد از آن قابلیت بهبودی وجود دارد.
وی در مورد علائم بروز سكته مغزی اظهار داشت: اختلال در تكلم، بی حسی - گز گز یا فلج در یك طرف صورت یا دست و پا، تاری دید، بر هم خوردن تعادل بدن به صورت ناگهانی، دشواری در بلع غذا، بیهوشی ناگهانی، سرگیجه بدون دلیل، افتادن ناگهانی روی زمین همچون علائم اولیه سكته مغزی است كه باید به آن توجه گردد.
دكتر مقتدری استاد رشته مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكی زاهدان و دبیر برنامه مدیریت درمان سكته های حاد مغزی در این دانشگاه هم اظهار داشت: سكته مغزی دومین عامل مرگ و میر در تمام سنین در ایران است كه در صورت آگاهی مردم نسبت به رساندن به موقع فرد به بیمارستان بلافاصله بعد از ظهور علائم و یا تماس با اورژانس 115، روند بهبودی بیماران تسریع شده و قطعی تر خواهد بود.




1397/08/30
14:58:29
5.0 / 5
4390
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان