یك فلوشیپ نازایی عنوان كرد

ناباروری 20 درصد زوجین

ناباروری 20 درصد زوجین بیمارستان دی: یك فلوشیپ نازایی اظهار داشت: 20 درصد از زوجین در كل جهان نابارور هستند.


دكتر «شهلا دانایی» در گفت‎وگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار نمود: اگر زنی با سن زیر 35 سال به مدت یك سال بعد از ازدواج بدون استفاده از روش های پیشگیری از حاملگی صاحب فرزند نشوند، مشكل ناباروری در آن زوج مطرح می‎شود. در مورد زنان بالای 35 سال، زمان مطرح شده برای حاملگی از یك سال به شش ماه تقلیل پیدا می‎كند.
وی اضافه كرد: نرخ ناباروری در كشور در بعضی موارد از آمار عرضه شده ی جهانی بیشتر بوده و گاهاً تا 25 درصد هم گزارش شده است.
این فلوشیپ نازایی با اشاره به سهم هر یك از زوجین در بروز ناباروری اظهار داشت: 40 درصد ناباروی‎ها مربوط به مردان، 40 درصد مربوط به زنان و 20 درصد هم به وجود مشكل در هر دو زوج مربوط است.
دانایی با برشماری علل بروز ناباروری در زوجین اضافه كرد: اختلالات ژنتیكی، اختلالات آناتومی مجاری تناسلی زن، علل اكتسابی مانند سابقه‎ جراحی و چسبندگی لگن، علل محیطی مانند شغل و مواجهه با مواد سمی، كار در شرایط سخت و درجه حرارت های بالا و علل آندوكرینی یا هورمونی همچون علل ناباروری در زنان و مردان بشمار می‎آیند.
وی با بیان این كه اغلب مشكلات ناباروری دارای راه حل هستند، تصریح كرد: متخصصان نازایی می‎توانند با استفاده از روش های مختلف تا 80 درصد به زوجین نابارور برای فرزندآوری كمك كنند. اما مشكل اصلی در این میان، هزینه‎های زیاد در فیلد ناباروری است. با عنایت به هزینه بر بودن درمان‎های ناباروری، خیلی از زوجین به هدف نهایی خود نمی‎رسند.
وی در ادامه با اشاره به درمان‎های دارویی و كمك باروری در درمان ناباروری اظهار داشت: روش های كمك باروری شامل IUIو IVF بوده و در زوجینی استفاده می گردد كه نمی‎توانند به روش های طبیعی آبستن شوند.
این فلوشیپ نازایی در ادامه با اشاره به علل سقط جنین مكرر خاطرنشان كرد: عوامل محیطی، آلودگی هوا، توكسین‎ها، داروها، سیگار، الكل و نوع رحم مادر از علل موثر در سقط جنین بشمار می‎آیند. طبق آمارهای جهانی، 15 درصد زوجین حداقل یك سقط را تجربه كرده‎اند كه در این مورد هم آمارها تا حدودی در كشور ما بالاتر از سایرین است.
وی با اشاره به مركز درمان سقط مكرر جهاد دانشگاهی تبریز خاطرنشان كرد: به منظور درمان مشكل سقط مكرر، اقدامات خوبی از نظر ژنتیك، مونولوژی و هورمونی در این مركز انجام شده است. زوجین نابارور یا زنانی با حاملگی ناموفق بالای سه بار باید حتماً به مراكز درمان ناباروری مطمئن رجوع كنند.



1396/12/13
17:24:39
5.0 / 5
5131
تگهای خبر: دارو , درمان , ژنتیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان