در گفت وگو با بیمارستان دی مطرح شد؛

ایده تاسیس مراکز یک روزه برای کاهش هزینه های بیمارستانی

ایده تاسیس مراکز یک روزه برای کاهش هزینه های بیمارستانی به گزارش بیمارستان دی، یک فوق تخصص اورولوژی، بر اهمیت توسعه مراکز یک روزه در جهت کاستن از هزینه های بیمارستانی در کشور تاکید نمود.

مهری مهراد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ایده تأسیس مراکز یک روزه به منظور کاستن از هزینه های نظام سلامت، در کنگره تجهیزات بیمارستانی مورد توجه مسؤلان وزارت بهداشت قرار گرفت. وی ضمن اشاره به وجود تنها مرکز یک روزه در کشور برای بیماری های اورولوژی، اضافه کرد: این ایده و تفکر می تواند برای سایر بیماری ها مورد توجه قرار بگیرد و توسعه بیاید. مهراد ضمن اشاره به هزینه سنگین راه اندازی تخت های بیمارستانی، اظهار داشت: راه اندازی و راه اندازی هر تخت بیمارستانی حدود ۶ تا ۸ میلیارد تومان هزینه می برد. لذا، بهتر است که بیماران را در مراکز یک روزه تحت مداوا و درمان قرار دهیم. وی، این ایده را برای کاهش هزینه های نظام سلامت کشور مفید دانست و اضافه کرد: راه اندازی این قبیل مراکز، به اقتصاد سلامت کمک می نماید. مهراد ضمن اشاره به وجود برنامه های چکاب در تنها مرکز یک روزه بیماری های اورولوژی، اظهار داشت: در این مرکز امکان انجام آزمایش و سونوگرافی و…، برای بیمار فراهم است و ما مس توانیم نقشه راه درمان را در اختیار بیمار قرار دهیم. وی در همین زمینه توضیح داد: وقتی بیمار در مرکز یک روزه تحت معاینه و چکاب قرار گرفت، مشخص می شود به بستری در بیمارستان نیاز دارد و یا این که درمان او به شکل سرپایی خواهد بود.

1403/07/22
تگهای خبر: اورولوژی , بهداشت , بیمارستان , بیماری