محمدی هشدار داد؛

مصرف بالای آموکسی سلین در ایران

مصرف بالای آموکسی سلین در ایران به گزارش بیمارستان دی، رئیس سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف بالای آموکسی سیلین در کشور اخطار داد.

سیدحیدر محمدی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به بررسی علل مصرف بالای آموکسی سیلین در کشور پرداخت و اظهار داشت: مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها، بخصوص آموکسی سیلین، به علل گوناگونی در ایران رواج یافته است. او همینطور به آگاهی کم مردم نسبت به مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها اشاره نمود و اضافه کرد: خیلی از افراد به اشتباه اعتقاد دارند که آنتی بیوتیک ها برای درمان تمامی عفونت ها مؤثرند، همچون عفونت های ویروسی مانند آنفولانزا. این نگرش نادرست باعث مصرف بی مورد آموکسی سیلین و سایر آنتی بیوتیک ها می شود. رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: علاوه بر این، فرهنگ عمومی و سفارش های غیرعلمی هم نقش مؤثری در این حوزه دارند. برخی افراد به تجربیات شخصی و نظرات اطرافیان بیشتر اعتماد می کنند و این مساله منجر به مصرف نامناسب آنتی بیوتیک ها می شود. او همینطور به تجویز بیش از اندازه آنتی بیوتیک ها توسط برخی پزشکان اشاره نمود و اظهار داشت: بعضی از پزشکان به علت درخواست بیماران یا به منظور جلوگیری از مشکلات احتمالی، آنتی بیوتیک ها را در موارد نامناسب تجویز می کنند. محمدی از مردم خواست در مصرف آنتی بیوتیک ها دقت بیشتری داشته باشند و تنها تحت نظر پزشک از این داروها استفاده نمایند.

1403/07/15
تگهای خبر: پزشك , دارو , درمان , سازمان غذا و دارو