عبداللهی:

فیزیوتراپی ایران در منطقه بی رقیب است

فیزیوتراپی ایران در منطقه بی رقیب است به گزارش بیمارستان دی، رییس انجمن فیزیوتراپی ایران اظهار داشت: ­ در سالهای اخیر از نظر کمی و کیفی در عرصه فیزیوتراپی پیشرفت های قابل توجهی داشتیم و در منطقه بطورکامل بی رقیب هستیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج عبداللهی، با اشاره به برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و سی و پنجمین کنگره سالیانه انجمن فیزیوتراپی ایران در هتل المپیک تهران، اضافه کرد: در این کنگره علاوه بر همکاران فیزیوتراپیست، متخصصین رشته های مختلف مثل ارتوپدی، مغز و اعصاب، طب فیزیکی، طب ورزش و سایر گروههای توانبخشی حضور دارند. وی اظهار داشت: در کنگره امسال که به مدت سه روز برگزار می شود، شاهد برگزاری پنل های تخصصی در موضوعات مختلف همچون کمردرد، دردهای شانه، دردهای بیماریهای مغز و اعصاب، فناوریهای جدید و…، خواهیم بود. عبداللهی افزود: فیزیوتراپی در هر سه سطح پیشگیری، درمان و توانبخشی نقش دارد و در هر کدام از اینها وظایف خاصی دارد و با توجه به این که میانگین سنی جوامع بالا رفته و به سمت سالمندی پیش می روند، شیوع دردها و مشکلات اسکلتی- عضلانی، آرتروز مفاصل، کمردرد، گردن درد، بیماریهای مغز و اعصاب، سکته های قلبی و مغزی افزایش می یابد بدین سبب اهمیت اینگونه رشته ها خیلی بیشتر شده است. وی ادامه داد: خیلی از دستگاه های فیزیوتراپی در گذشته وارداتی بود که الان با همت شرکت های دانش بنیان خیلی از این تجهیزات در داخل تولید می شود. بدین سبب هم از نظر دانش فیزیوتراپی و هم از نظر تجهیزات در منطقه بطورکامل بی رقیب هستیم و حتی کیفیت فیزیوتراپی ایران با خیلی از کشورهای اروپایی قابل رقابت است. رییس انجمن فیزیوتراپی ایران با عنوان این مطلب که خیلی از دردها و مشکلات اسکلتی و عضلانی قابل پیشگیری است، اظهار داشت: اغلب اینها مربوط به سبک زندگی امروزی است‏. وی ادامه داد: تبلیغات غیرواقعی در فضای مجازی یک مشکل جدی به ویژه در عرصه بهداشت و درمان است و متأسفانه افراد زیادی فاقد صلاحیت هستند و اصلاً تخصص فیزیوتراپی را ندارند و بیمار را گرفتار مشکلات عدیده ای می کنند.

1403/07/07
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , دستگاه