تکمیل اتوماسیون بسته بندی با محصولات پیشروپک

تکمیل اتوماسیون بسته بندی با محصولات پیشروپک شرکت نیتا ماشین کیهان با نام تجاری ؛پیشروپک؛، به عنوان یکی از معتبرترین و موفق ‌ترین تولیدکنندگان تجهیزات و سیستم‌ های اتوماسیون بسته ‌بندی در ایران، توانسته است با بهره ‌گیری از تخصص و تجربه‌ چندین ساله، نقش مهمی در بهبود فرآیندهای اتوماسیون بسته بندی صنعتی ایفا کند.

شرکت نیتا ماشین کیهان با نام تجاری "پیشروپک"، به عنوان یکی از معتبرترین و موفق ‌ترین تولیدکنندگان تجهیزات و سیستم‌ های اتوماسیون بسته ‌بندی در ایران، توانسته است با بهره ‌گیری از تخصص و تجربه‌ چندین ساله، نقش مهمی در بهبود فرآیندهای اتوماسیون بسته بندی صنعتی ایفا کند. این شرکت، با بیش از ۱۵ سال سابقه در صنعت بسته ‌بندی، با تولید محصولاتی همچون دستگاه‌ های چسب زن کارتن، نوار نقاله و دیگر تجهیزات مرتبط، نیازهای متنوع صنایع مختلف را برآورده ساخته و در این حوزه به عنوان یک نام برجسته شناخته می شود. در این مقاله، ضمن معرفی محصولات و خدمات ارائه شده توسط این شرکت، کاربرد و نحوه خرید آن ها را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد.

تاریخچه شرکت پیشروپک

شرکت پیشروپک، با هدف ارتقاء کیفیت فرآیندهای بسته ‌بندی و بهبود بهره ‌وری خطوط تولید فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت از ابتدای تاسیس، همواره بر ارائه محصولات با کیفیت و قابل رقابت با محصولات خارجی تاکید داشته و در این راستا از تکنولوژی‌ های مدرن و نیروهای متخصص بهره گرفته است.

فلسفه اصلی پیشروپک، بر مبنای کیفیت، نوآوری و پاسخگویی به نیازهای مشتریان بنا شده است. این شرکت، با بهره‌ گیری از فناوری‌ های روز دنیا و توجه به نیازهای خاص هر مشتری، توانسته است دستگاه‌ هایی با عملکرد بالا و قیمت رقابتی تولید کند. هدف پیشروپک، تبدیل شدن به یکی از برندهای برتر در صنعت بسته ‌بندی و ارائه راهکارهای جامع به مشتریان است.

دستگاه‌ های چسب زن کارتن

یکی از محصولات اصلی پیشرو پک، دستگاه‌ های چسب زن کارتن هستند. این دستگاه‌ ها، با بهره ‌گیری از تکنولوژی ‌های پیشرفته و تجربه طولانی در زمینه تولید، توانسته ‌اند جایگاه ویژه ‌ای در بازار به دست آورند. دستگاه‌ های کارتن چسب زن تولیدی این شرکت، در صنایع مختلفی نظیر صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، الکترونیک و پزشکی کاربرد دارند.

ویژگی ‌های دستگاه ‌کارتن چسب زن پیشروپک

• ساختار مقاوم و بادوام

بدنه دستگاه‌ های چسب زن کارتن پیشروپک، از فلزات مقاوم با پوشش ‌های ویژه ساخته شده اند که در برابر سایش و زنگ ‌زدگی مقاوم هستند. استفاده از تکنولوژی‌ های برش لیزر و خم CNC در ساخت بدنه دستگاه ‌ها نیز، دقت و دوام بالای آن ها را تضمین می ‌کند.

• دقت بالا در عملیات چسب ‌زنی

دستگاه ‌های چسب زن پیشروپک، با بهره‌ گیری از سیستم‌ های پیشرفته کنترل و تنظیم، دقت بسیار بالایی در عملیات چسب ‌زنی دارند. این دستگاه‌ ها، با استفاده از غلطک‌ های جانبی که برای قرارگیری دقیق درب ‌های کارتن طراحی شده‌ اند، عملیات چسب‌ زنی را به صورت کاملاً یکنواخت و دقیق انجام می‌ دهند.

• قابلیت تنظیم و تطبیق ‌پذیری

یکی از مزایای برجسته دستگاه‌ های چسب زن پیشرو پک، قابلیت تنظیم ارتفاع پایه ‌ها و انطباق با انواع مختلف کارتن‌ ها است. این ویژگی ‌ها باعث می‌ شود تا این دستگاه‌ ها بتوانند به راحتی در خطوط تولید مختلف نصب و راه ‌اندازی شوند.

نوار نقاله‌ (کانوایر)

نوار نقاله ‌ها، به عنوان یکی از اجزای حیاتی سیستم‌ های انتقال مواد در خطوط تولید، نقش بسیار مهمی در بهبود بهره ‌وری و کاهش هزینه‌ ها ایفا می کنند. شرکت پیشروپک، با تولید نوار نقاله ‌های مختلف نظیر نوار نقاله ‌های رولری و تسمه ‌ای، توانسته است به نیازهای صنایع مختلف، به خوبی پاسخ دهد.

ویژگی‌ های نوار نقاله ‌های پیشروپک

• تنوع و قابلیت شخصی ‌سازی

نوار نقاله ‌های پیشروپک، با توجه به نیازهای خاص مشتریان و شرایط محیطی کارخانه‌ ها طراحی و تولید می ‌شوند. این نوار نقاله ‌ها، در انواع مختلفی مانند رولری، تسمه ‌ای، آکاردئونی و ... تولید شده و هر یک از این انواع، با توجه به نوع محصول، سرعت مورد نیاز و شرایط محیطی کارخانه ‌ها، قابلیت شخصی‌ سازی دارند.

• دوام و کارایی بالا

نوار نقاله ‌های تولیدی پیشروپک، از مواد با کیفیت و مقاوم ساخته شده ‌اند که علاوه بر دوام بالا، کارایی بهینه ‌ای نیز دارند. استفاده از تسمه‌ های ضد سایش و بدنه‌ های مقاوم در برابر شرایط محیطی مختلف، باعث افزایش عمر مفید این دستگاه ‌ها می‌ شود.

• بهبود فرآیندهای تولید

نوار نقاله‌ های پیشروپک، به گونه ‌ای طراحی شده ‌اند که بتوانند با سایر تجهیزات خطوط تولید هماهنگ شده و بهبود چشمگیری در فرآیندهای تولید ایجاد کنند. این نوار نقاله ‌ها، با قابلیت حمل محصولات مختلف و امکان اتصال به سیستم‌ های اتوماسیون انبار، بهره ‌وری را افزایش داده و هزینه‌ های ناشی از نیروی کار را کاهش می ‌دهند.

خدمات پس از فروش و پشتیبانی پیشروپک

یکی از اصول اصلی پیشروپک در ارائه محصولات، تاکید بر خدمات پس از فروش و پشتیبانی کامل از مشتریان است. این شرکت با ارائه ضمانت ‌نامه ۱۵ ماهه برای تمامی محصولات و همچنین خدمات پس از فروش ۱۵ ساله، اطمینان حاصل می‌ کند که مشتریان در طول استفاده از محصولات، هیچگونه نگرانی از بابت خرابی یا نیاز به تعمیرات نخواهند داشت.

خدمات پس از فروش شامل:

• تامین مواد مصرفی و قطعات یدکی

پیشروپک با در نظر گرفتن نیازهای مشتریان، تامین مواد مصرفی و قطعات یدکی مورد نیاز برای دستگاه‌ های خود را به صورت مداوم و با بهترین کیفیت ارائه می ‌دهد. این خدمات، باعث می ‌شود تا مشتریان بتوانند با اطمینان کامل از این محصولات استفاده کنند.

• بازدید و ارائه خدمات فنی

در صورت بروز هرگونه مشکل در عملکرد دستگاه‌ ها، تیم فنی پیشروپک آماده است تا با بازدید از محل نصب دستگاه‌ ها و ارائه خدمات فنی، مشکلات را به سرعت و با بهترین کیفیت رفع کند. این خدمات حتی پس از اتمام دوره ضمانت نیز ادامه دارد.

مسیر توسعه و چشم‌ انداز پیشروپک

پیشروپک، همواره در تلاش است تا با توسعه محصولات جدید و بهبود کیفیت خدمات، جایگاه خود را در بازارهای داخلی و خارجی مستحکم ‌تر کند. این شرکت با برنامه ‌ریزی دقیق و توجه به نیازهای بازار، قصد دارد تا در آینده‌ ای نزدیک، دستگاه‌ های جدیدی نظیر فرم دهنده کارتن و چیدمان کارتن را به سبد محصولات خود اضافه کند.

منبع: جهاد دانشگاهی

1403/07/05