با هدف حمایت از بیماران اهوازی صورت گرفت؛

راه اندازی مرکز سرپایی مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان

راه اندازی مرکز سرپایی مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان بیمارستان دی: اولین مرکز سرپایی مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان در اهواز افتتاح شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از معاونت ارتباطات و جذب مشارکت های مردمی مکسا، مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) در اهواز موفق به دریافت نخستین پروانه بهره برداری مرکز سرپایی مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان در ایران شده است. بگفته قدرت اله شاکری نژاد مدیر مکسای اهواز، در این مرکز مانند دیگر مراکز درمانگاهی ساختارهای مصوب و قانونی درمانگاه دیده شده است و همه خدمات بالینی پزشکی و پرستاری ویژه بیماران دچار سرطان مانند بستری موقت، ویزیت های عمومی و تخصصی، تزریقات، مشاوره های تخصصی، لنفوتراپی و فیزیوتراپی با رویکرد مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان ارائه می شود. وی ادامه داد: مکسا تنها مؤسسه ای در کشور است که توانسته پروانه بهره برداری مرکز سرپایی مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان را از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کسب کند. مدیر مکسای اهواز، مراقبت در منزل را مهم ترین خدمت مکسا برشمرد و اضافه کرد: تمام خدمات حمایتی و تسکینی هم در کلینیک سرپایی زیر نظر متخصصان تسکینی و حمایتی و هم بر بالین بیمار در منزل بصورت هومکر ارائه می شود. وی با تأکید بر لزوم توسعه خدمات حمایتی و تسکینی در کشور و ارتقای خدمات هومکر به مراکز سرپایی مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان اضافه کرد: راه اندازی این درمانگاه تخصصی سبب ارائه طیف وسیع تری از خدمات و مراقبت های ویژه بیماران دچار سرطان بدون مشکلات قانونی می شود و رضایتمندی بیشتری را برای بیماران و خانواده های آنها به همراه دارد. شاکری نژاد با تکیه بر رایگان بودن خدمات مکسا گفت: در مرکز سرپایی براساس برنامه زمان بندی شده متخصصان درد، داخلی، تغذیه، بیهوشی، گوارش و فیزیوتراپی به بیماران خدمات رایگان می دهند. توسعه مراقبت های حمایتی و تسکینی و راه اندازی میز خدمت مکسا در بیمارستان های دولتی اهواز از دیگر کارهای این مؤسسه مردم نهاد است که شاکری درباره ی آن اظهار داشت: سه مرکز تخصصی و فوق تخصصی اهواز در بیمارستان های بقایی ۲ و شفا و مرکز کانسر امید خوزستان به راه افتاده است و در بیمارستان های گلستان، آریا و اروند درحال مذاکره هستیم. وی اظهار داشت: با راه اندازی میز خدمت مکسا در این بیمارستان ها بیمارانی که در شروع خط درمان هستند، توسط پزشکان و پرستاران مکسا یا مددکاران این بیمارستان ها شناسایی و برای دریافت خدمات حمایتی و تسکینی معرفی می گردند. شعبه جدید مکسا در اهواز با حمایت های خیرین استان و خیریه چهارده معصوم (ع) به راه افتاده است.

1403/07/05
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , پرستار