توسط هلال احمر انجام می شود؛

انتقال بعضی از مصدومان لبنان طی عصر امروز به ایران

انتقال بعضی از مصدومان لبنان طی عصر امروز به ایران به گزارش بیمارستان دی، برخی از مصدومان حادثه تروریستی لبنان طی عصر امروز جهت انجام درمان به ایران منتقل می گردند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، برخی از مصدومان حادثه تروریستی لبنان توسط هلال احمر طی عصر امروز جهت انجام درمان به ایران منتقل می گردند. همینطور بامداد امروز با هماهنگی صلیب سرخ و وزارت بهداشت لبنان و در جهت کمک های بشردوستانه، تیم های امدادی و جراحان چشم هلال احمر با حضور پیرحسین کولیوند رئیس سازمان هلال احمر به لبنان سفر کردند. در این خصوص تعدادی از پزشکان داوطلب هلال احمر اعزامی از ایران مصدومان حادثه روز گذشته لبنان را در بیمارستان ویزیت کردند. رئیس جمعیت هلال احمر با همراهی تیم درمانی و امدادی در بیمارستان های شهر بیروت در لبنان، از روند درمان مجروحان و مصدومان حادثه تروریستی انفجار دستگاههای ارتباطی در این شهر بازدید نمود.

1403/06/31
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , پزشك