معاون سازمان بیمه سلامت خبر داد؛

تهیه بسته های خدماتی جدید برای بیماران خاص و صعب العلاج

تهیه بسته های خدماتی جدید برای بیماران خاص و صعب العلاج به گزارش بیمارستان دی، معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران از بررسی بسته های خدماتی جدید و در دست اقدام بیمه سلامت در صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی رضایی، در مورد نشست بررسی بسته های خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج اظهار داشت: در این جلسه بسته های ابلاغی و جدید در دست اقدام برای بیماری های خاص و صعب العلاج مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که بسته خدمات برای بیماری های هپاتیت ب، ALS، سلیاک، ۱۲ کد ژنریک داروی جدید سرطان، رادیوتراپی در مالکیت های غیر دولتی، سقف جدید پاداش پیوند کلیه و سقف جدید خدمات دندان پزشکی به استان ها ابلاغ گردیده است. معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اضافه کرد: همینطور بسته های جدید دردست اقدام شامل بسته های چهار بیماری (نورومیلیت، اوپتیکا، PCD، گلین باره، میاستنی گراویس) آماده ابلاغ است. وی تصریح کرد: بسته برای بیماری های سندروم نفروتیک اطفال، سندروم نفروتیک بزرگسال، آلوپسی آراتا، نقص ایمنی اولیه، گوارشی(IBD)، به روز رسانی هموسیستینوری کلاسیک و غیر کلاسیک (نقص کوبالامین، MTHFR) بر مبنای استاندارد ابلاغی، به روز رسانی بسته های کاشت حلزون و تغییر سهم سازمان برای ۵ گروه بیماری خاص در قسمت غیر دولتی در دست اقدام است.

1403/06/06
تگهای خبر: استاندارد , بیماری , بیمه , پزشك