قاسمی عنوان كرد؛

ارائه تازه ترین یافته های تشخیصی و درمانی در بیماریهای قلبی

ارائه تازه ترین یافته های تشخیصی و درمانی در بیماریهای قلبی بیمارستان دی: رئیس بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق، از ارائه تازه ترین یافته های تشخیصی و درمانی در عرصه بیماریهای قلبی عروقی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مسعود قاسمی، با اشاره به برگزاری بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق، اظهار داشت: این کنگره با هدف ارائه تازه ترین یافته های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در حوزه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماریهای قلبی با حضور بالاتر از پنج هزار شرکت کننده از داخل و خارج کشور از آمریکای شمالی، آلمان، ایتالیا و ترکیه ۲۷ تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران انجام می شود. وی ادامه داد: هدف از برگزاری این کنگره، بررسی آخرین دستاوردها، دستورالعمل ها (گایدلاین ها) و تحقیقات در گرایش های مختلف قلبی عروقی در عرصه تشخیصی، پیشگیری و درمانی به همراه ارائه روش های نوین درمان و استفاده از فناوریهای جدید همچون هوش مصنوعی است. همین طور این کنگره محل توسعه شبکه ارتباطی بین پژوهشگران رشته های مختلف قلبی عروقی و نیز اشتراک و تبادل نظریه و تجربه های علمی میان استادان و پزشکان رشته است. رییس بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق، معرفی محصولات دارویی جدید و نیز ارائه آخرین فن آوری ها و تجهیزات پزشکی را که در راستای تسریع و بهبودی بیماران نقش مؤثری دارند به عنوان دیگر اهداف برگزاری این کنگره چهار روزه نام برد. مسعود اسلامی دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق نیز گفت: باتوجه به پیشرفت های انجام شده در درمان بیماریهای قلبی عروقی از یک سو و از طرف دیگر چالش های به وجود آمده در این زمینه طی سالهای اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان بیش تر از پیش احساس می شود. وی با اشاره به این که تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماریهای قلبی – عروقی در جهان بشمار می رود بر لزوم تشخیص سریع بیماریهای قلبی خصوصاً در زنان اشاره نمود. اسلامی همین طور بر لزوم توجه و تمرکز بر بالا بودن چربی خون، چاقی و عوارض قلبی- عروقی اصرار کرد و اضافه کرد: از آنجائیکه تشخیص زود هنگام و تمرکز بر کاهش عوامل خطرناک در رابطه با بیماری قلبی عروقی یکی از اصلی ترین مباحث کنترل این بیماریها بشمار می رود در این کنگره سعی شده است تا با تأکید بر این موضوعات و تعامل علوم مختلف در بروزرسانی و ارتقای دانش پزشکان، متخصصان و صاحب نظران اقدام گردد. مژده مزیدی دبیر اجرائی کنگره نیز اظهار داشت: در این کنگره آخرین تحقیقات، ایده ها و روش های نوآورانه به متخصصان قلب و عروق، فوق تخصص قلب، فلوشیپ اینترونشنال، بیهوشی قلب، جراحان قلب، فوق تخصص اکوکاردیوگرافی، متخصصان الکتروفیوزیولوژی، رزیدنت ها و فلوشیپ های قلب و عروق و پرستاران ویژه قلب ارائه خواهد شد و این کنگره دارای بالاترین امتیاز بازآموزی برای پزشکان و پرستاران است. وی افزود: از خاصیت های شاخص کنگره امسال، بخش ورکشاپ کنگره، کارگاه های علمی تخصصی ویژه پزشکان و پرستاران خواهد بود که با حضور فعال شرکت کنندگان و همکاری شرکت های تجهیزات پزشکی و دارویی کشور برگزار شده، چالش ها و چشم اندازهای جدیدی را درباب آخرین دستاوردهای نوین پزشکی خصوصاً برای محققان جوان پزشک و پرستار کشور به ارمغان خواهد آورد. همزمان با برگزاری کنگره، نمایشگاه جانبی تخصصی با حضور شرکت های دارویی، تجهیزات پزشکی و تصویر برداری پزشکی برگزار می شود که فرصت مناسبی را برای شرکت های فعال در عرصه پزشکی کشور فراهم آورده تا آخرین توانمندی ها و دستاوردهای روز دنیا را در فضای علمی پزشکی در معرض دید همگان قرار دهند. بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق، از ۲۷ الی ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران انجام می شود. تازه ترین یافته های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در حوزه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماریهای قلبی به متخصصان این رشته ارائه خواهد شد.

1403/06/04
تگهای خبر: بیماری , پرستار , پرستاران , پزشك