وزیر بهداشت خبر داد؛

انجام بیش 48000 بازرسی بهداشتی در مرزهای منتهی به عراق

انجام بیش 48000 بازرسی بهداشتی در مرزهای منتهی به عراق به گزارش بیمارستان دی، وزیر بهداشت از انجام بیشتر از ۴۸ هزار بازرسی بهداشتی از زمان آغاز خدمت با زائرین اربعین تا به امروز در مرزهای منتهی به کشور عراق اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهرام عین الهی شنبه شب در بازدید از مرکز بهداشتی، درمانی شهید حاج قاسم سلیمانی در مرز شلمچه ضمن اشاره به این مورد که این چهارمین اربعین پس از آغاز به کار دولت شهید رئیسی است، اظهار نمود: در سالهای نخست به علت همه گیری ویروس کرونا، این رویداد با جمعیت محدود برگزار شد ولی در سال ۱۴۰۱ و با کنترل ویروس یاد شده، جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر از کشورمان در راهپیمایی بزرگ اربعین امام حسین (ع) حاضر شدند و سال قبل و سال جاری راهپیمایی پرشورتر هم شده است. وی ضمن اشاره به این مهم که مشکل اصلی راهپیمایی‎ های اخیر در ارتباط با وارد شدن به فصل گرما و بروز گرمازدگی است، اضافه کرد: با عنایت به این مهم به سمت ایجاد مراکز ثابت در مرزها رفتیم و مرکز شهید سلیمانی در شلمچه اولین مرکز ثابتی بود که برای خدمت به زائرین اباعبدالله راه اندازی شد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: سال قبل هم مرکز ثابت مرز مهران با ۱۶۰ تخت به بهره برداری رسید و سال جاری هم شاهد افتتاح مرکز مرز خسروی بودیم. وی با اشاره به اینکه در مراکز ثابت یا شده خدماتی همچون بستری، آزمایشگاه، رادیولوژی، پایگاه های بهداشتی و … با حضور پزشک و پرستار عرضه خواهد شد، اظهار داشت: باید اظهار داشت که افتتاح این مراکز از اقدامات اساسی دولت شهید رئیسی بوده است. دکتر عین الهی با بیان این مهم که در مرزهای مختلف اتوبوس آمبولانس ها و آمبولانس ها هم مشغول به خدمات رسانی هستند، بیان نمود: هر اتوبوس آمبولانس امکان خدمت رسانی به ۱۳ بیمار را دارا است و در زمان حاضر ۳۵ اتوبوس آمبولانس در مرزها مستقر هستند. وی ضمن اشاره به این خبر که از زمان آغاز راهپیمایی اربعین تا به امروز ۳۶ هزار و ۹۰۹ مأموریت اورژانس ۱۱۵ در مرزهای منتهی به کشور عراق انجام شده است، افزود: دراین میان یک هزار و ۷۵۵ بیمار هم به مراکز درمانی اعزام شدند. وزیر بهداشت به گرمازده شدن یک هزار و ۸۰۷ در همین بازه زمانی اشاره نمود و اظهار داشت: از این تعداد ۶۶۷ بیمار سرم درمانی را دریافت نمودند. وی بیان نمود: در همین ایام ۹۴ بیمار هم با آمبولانس از کشور عراق به ایران اعزام شدند که ۵۳ نفر به شلمچه، ۲۴ نفر به مهران، ۱۴ نفر به خسروی و سه نفر هم به چذابه منتقل شدند. دکتر عین الهی خاطرنشان کرد: تا امروز همینطور ۴۸ هزار و ۳۹۶ بازرسی بهداشتی در مرزها صورت گرفته و عدد در ارتباط با بازرسی آب هم بیشتر از چهار هزار مورد بوده است. وی ضمن تاکید به زائرین بر مبنای حرکت در ساعات شب به علت جلوگیری از گرمازدگی، بیان نمود: نزدیک به ۱۰ هزار نیروی حوزه پزشکی مشغول خدمت به زائرین هستند و در راه کربلا و نجف و همینطور در حیدریه پزشکان عراقی و ایرانی به شکل مشترک خدمات رسانی می کنند.

1403/05/31
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پرستار , پزشك