صادقی تبار عنوان كرد؛

حضور متخصصین درمان ناباروری از ایران در کربلا

حضور متخصصین درمان ناباروری از ایران در کربلا به گزارش بیمارستان دی، مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا وابسته به جهاد دانشگاهی، از حضور متخصصین ایرانی در بیمارستان زین العابدین شهر کربلا به منظور عرضه خدمات درمان ناباروری اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا جهاد دانشگاهی، با راه اندازی بخش فوق تخصصی درمان ناباروری در بیمارستان زین العابدین شهر کربلا، گام مهمی در توسعه فعالیتهای بین المللی خود برداشت. این مرکز بعنوان بخشی از فعالیتهای بین المللی پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن سینا طراحی و به راه افتاده است. علی صادقی تبار مدیر مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، اظهار داشت: بعد از ۵ سال، بخش درمان ناباروری بیمارستان زین العابدین شهر کربلا با همکاری و همت پژوهشگاه و مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینایی جهاد دانشگاهی افتتاح شد. وی ادامه داد: این بیمارستان وابسته به عتبه حسینی در کشور عراق است و تا کنون به سبب عدم برنامه ریزی مناسب و عدم استقرار نیروهای تخصصی، این بخش به بهره برداری نرسیده بود. اما با همت و تلاش همکاران ما در مرکز درمان ناباروری ابن سینا، این مورد به حقیقت پیوست و امروز حدود ۹ ماه است که خدمات درمان ناباروری به مراجعین و بیماران این بیمارستان در شهر کربلا عرضه می شود. عضو هیأت علمی پژوهشگاه ابن سینا اشاره کرد: همکاران متخصص حوزه ناباروری ما در تمامی تخصص های مورد نیاز درمان ناباروری، بنا بر اعلام آمادگی که از قبل به بیمارستان زین العابدین کربلا داشته ایم، در این مرکز حضور پیدا می کنند تا هر کدام از خدمات که در این مرکز قابل عرضه است در محل صورت گیرد. درصورتیکه خدمات بیشتر و تخصصی تری نیاز باشد، بیماران را به مرکز درمان ناباروری ابن سینا شهر تهران ارجاع می دهند. ایشان در ادامه به زیرساخت هایی که مابین این دو مجموعه درمانی به وجود آمده است، اشاره نمود و اضافه کرد: بعضی از خدمات مورد نیاز به شکل آنلاین و تله مدیسین از تهران به بیماران حاضر در بیمارستان کربلا عرضه می شود. این خدمات توسط متخصصین و پزشکان ایرانی عرضه می گردد و برخی بیماران هم که احتیاج به ویزیت یا اعمال جراحی دارند، در محل بیمارستان زین العابدین توسط متخصصین ابن سینا خدمت رسانی می شوند. درصورتیکه خدمتی برای بیماران قابل عرضه نباشد، جهت درمان های تکمیلی به تهران ارجاع می شوند. صادقی تبار، کیفیت خوب خدمات مرکز درمان ناباروری ابن سینا را مفید و مؤثر دانست و اظهار داشت: با عنایت به کیفیت خوب خدماتی که در بیمارستان زین العابدین کربلا توسط متخصصین مرکز ابن سینا عرضه شده و حاملگی های موفقی که برای مراجعین این بیمارستان رخ داده است، بیمارستان زین العابدین علاقه مند به گسترش همکاریهای همه‌جانبه با مرکز درمان ابن سینا شده است. همینطور سایر بیمارستان های حاضر در منطقه که در شهر های کربلا و نجف هستند، فعالیت ما را زیر نظر داشته و علاقه مند به همکاری با متخصصین و پزشکان حاذق ایرانی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا شده اند.

1403/05/26
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , جراحی , خدمات