تحقیقات نشان می دهد؛

400 میلیون نفر در جهان دچار کووید طولانی بوده اند

400 میلیون نفر در جهان دچار کووید طولانی بوده اند به گزارش بیمارستان دی، بر مبنای یک پژوهش جدید، حدود ۴۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به کووید۱۹ طولانی مدت مبتلا شده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بر طبق این پژوهش، هزینه اقتصادی تخمینی، از عواملی مانند خدمات مراقبت های بهداشتی و بیمارانی که قادر به بازگشت به کار نیستند، سالانه حدود ۱ تریلیون دلار در سطح جهان یا حدود ۱ درصد از اقتصاد جهانی است.
این پژوهش تلاشی برای خلاصه کردن دانش و اثرات طولانی مدت کووید ۱۹ در سراسر دنیا چهار سال بعد از نخستین ظهور آن است.
یکی از نویسندگان، «زیاد العلی»، رئیس پژوهش و توسعه در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، اظهار داشت: «این مطالعه با هدف عرضه نقشه راه برای اولویت های سیاست و تحقیقات است.»
نتایج دیگر شامل اینست که حدود ۶ درصد از بزرگسالان در سراسر دنیا کووید طولانی داشته اند. خیلی از مردم به صورت کامل بهبود نیافته اند. و درمان همچنان یکی از بزرگترین چالش ها است.

1403/05/23
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , درمان , هزینه