مردم ماه ایران، ۹

درمان ناباروری با اصلاح تغذیه و حمایت های مادی

درمان ناباروری با اصلاح تغذیه و حمایت های مادی به گزارش بیمارستان دی، درمان ناباروری صرفا موضوعی پزشکی نیست بلکه گاها یکی از نتایج تغییر سبک زندگی افراد است و گاهی ضروری است افراد نابارور قبل از تصمیم برای بچه دارشدن روش های تغذیه ای خویش را اصلاح کنند.



خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ درمان ناباروری صرفا موضوعی پزشکی نیست و گاهی ضروری است افراد نابارور قبل از تصمیم برای بچه دارشدن روش های تغذیه ای خویش را اصلاح کنند.
معصومه طاهریان متولد سال ۱۳۴۷ کارشناس حقوق و بازنشسته سپاه پاسداران و یکی از اعضای «مؤسسه خیریه افزایش جمعیت و فرزندآوری» شهر دامغان است. او با عنایت به تاکید مقام معظم رهبری در رابطه با افزایش جمعیت، از سال ۱۴۰۰ در این عرصه آغاز به فعالیت کرد. ابتدا با بانوان دغدغه مند جلساتی گذاشتند و تصمیم گرفتند جهت کمک به افزایش جمعیت در دو محور ازدواج جوانان و مادران نابارور فعالیت کنند.
در ادامه مسیر گروه پزشکی که به صورت جهادی کار می کردند به همراه تعدادی از افراد خیر با آنها همراه شدند تا از روش های مختلف بتوانند با تأمین هزینه های درمان خانواده های نابارور از آنها حمایت کنند. در نتیجه این حمایت ها از صد و پنجاه نفری که در این طرح ثبت نام کرده اند تابحال پانزده نفر صاحب فرزند شده اند.
ناباروری یکی از نتایج تغییر سبک زندگی افراد است و این گروه برای درمان این مسئله ابتدا برای اصلاح تغذیه افراد تلاش می کنند. خانم دکتر حسینی که در این مجموعه حضور دارند داروها و روش های دستوری و ممنوعیت های غذایی را به افراد متقاضی حاملگی اعلام می کنند و سپس آنها را به لابراتوار و سونوگرافی می فرستند.
برای افرادی که سن شان بالا رفته و دیگر فرصتی برای پذیرش درمان های سنتی ندارند روش های جدید می یابند که البته این روش ها هزینه درمانی بالایی دارد و نیاز است تا بخشی از این هزینه از راه وام تأمین شود. آنها این افراد را به مراکز وام دهنده معرفی می کنند تا بتوانند برای عمل IVF هزینه لازم را تأمین کنند.
در برنامه ای دیگر خانواده هایی که فرزند سوم و چهارم به دنیا می آورند مورد تشویق و حمایت قرار می گیرند. مادران آبستن هم که در دوران حاملگی گرفتار مشکل می شوند تحت حمایت های دارویی قرار می گیرند.
در تأمین هزینه های این فعالیتها علاوه بر کمک های مردمی از ظرفیت دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی و شهرداری ها هم استفاده می شود. این مجموعه در قسمت فرهنگ سازی هم اقداماتی انجام می دهد. مثلا مادرانی که تحصیل کرده هستند و پنج یا شش فرزند دارند با هماهنگی و پیگیری آنان برای سخنرانی در مساجد حسینیه ها و مؤسسات دعوت می شوند.
این مؤسسه نشست هایی هم با بسیج خواهران دارد و تعامل دو جانبه خوبی با آنها برقرار می کند و از ظرفیت جلسات خانوادگی بانوان و گفتگوی چهره به چهره برای پیشبرد امور بهره می گیرد.
آن ها همینطور برخی از معلمان را جذب کرده اند و یک گروه در فضای مجازی تشکیل شده تا در مدارس با اولیا جلسات ترویج فرزندآوری برگزار کنند. این روش در حوزه علمیه هم انجام شده و خوشبختانه نتایج خوبی حاصل شده است.


1403/05/17
10:36:39
5.0 / 5
326
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , تحصیل , ثبت نام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان