بصیری عنوان كرد؛

دمای بالای 40 درجه خطرناک است

دمای بالای 40 درجه خطرناک است بیمارستان دی: رییس اداره اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت، از افزایش مراجعات به اورژانس بیمارستان ها به سبب گرمازدگی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، کمال بصیری، با اشاره به این که تمامی نیروهای پیش بیمارستانی و بیمارستانی آمادگی کامل برای درمان افراد گرمازده دارند، گفت: همه نیروها آموزش های لازم را دیده اند و هشدارهای لازم صادر گردیده است. وی ضمن اشاره به اینکه افراد دارای بیماری دیابت، فشارخون، اعصاب و روان، خانم های حامله و کودکان نباید در معرض مستقیم اشعه فرابنفش قرار بگیرند، افزود: در زمان هایی که موج گرما ایجاد می شود افرادی که بیماریهای زمینه ای دارند یا عمل جراحی قرنیه چشم انجام دادند، نباید در معرض مستقیم نور آفتاب باشند. بصیری اضافه کرد: علاوه بر دما، میزان رطوبت و گردش هوا در محیط هم مؤثر است ولی به طور کلی دمای بیش از ۴۰ درجه می تواند خطرناک باشد و افرادی که به سبب مصرف دارو ممکنست در مقابل تشنگی دیرتر پاسخ دهند، باید مراقب باشند. این متخصص طب اورژانس درخصوص مصرف غذاهای پرچرب و مصرف مایعات بسیار شیرین هشدار داد و گفت: استفاده از رژیم غذایی خاص سفارش نمی شود و در بازه ساعت ۱۰ بامدادان تا ۱۶ از بیرون رفتن خودداری شود. بصیری ضمن اشاره به علائم گرمازدگی نظیر ضعف، بی حالی و احساس گرما، افزود: در موارد بسیار شدید گرمازدگی می تواند منجر به کما رفتن و حتی مرگ شود و بی حالی شدید و تشنج و کاهش سطح هوشیاری از علائمی است که فرد باید به بیمارستان منتقل شود. وی ادامه داد: افرادی که گرفتار گرمازدگی می شوند نباید در صحنه بدن آنها را سرد کرد و اقداماتی مثل پاشیدن آب و باد زدن فرد و بیرون آوردن لباس، سفارش نمی شود به جهت اینکه سبب ایجاد لرز شده و علائم را تشدید می کند. بصیری ضمن اشاره به اینکه گرمازدگی به نوع اقلیم هم بستگی دارد، گفت: در بعضی استان های سردسیر دمای کمتر از ۴۰ درجه می تواند سبب گرمازدگی شود و در همه اقلیم ها در زمانی که موج گرما ایجاد می شود، افراد مستعد می توانند در معرض بیماری باشند.

1403/05/07
تگهای خبر: آموزش , امداد , بهداشت , بیمارستان