هیراد عنوان كرد؛

کمبود انسولین قلمی یک مشکل جهانی است

کمبود انسولین قلمی یک مشکل جهانی است به گزارش بیمارستان دی، معاون برنامه ریزی اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به کمبود جهانی انسولین قلمی نوومیکس، اظهار داشت: قسمتی از انسولین های قلمی مورد نیاز بازار از مسیر واردات تامین می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ناصر هیراد اظهار داشت: انسولین نوومیکس تولیدی در کشور به سبب کمبود جهانی، از ۸۰۰ هزار عدد ماهانه به ۴۴۰ هزار عدد اُفت کرده اما منجر به قطع ارائه نشده است. وی با اعلان اینکه هم اکنون کمبود انسولین نوومیکس در استرالیا، اندونزی، کره جنوبی، مالزی، هند، ترکیه و…، با بحران روبه رو شده است، اضافه کرد: سازمان غذا و دارو تلاش می کند بوسیله واردات موازی انسولین مورد نیاز بیماران را تامین کند که اقدامات لازم را دراین زمینه نیز انجام داده و اهتمام می شود در کمترین زمان ممکن وارد کند. هیراد اشاره کرد: هم اکنون در مورد انسولین های برندهای دیگر مشکلی در تامین بازار وجود ندارد و بیماران مبتلا به دیابت می توانند با مشورت پزشک خود، تا زمان رفع دسترسی دشوار به برند مصرفی، از داروی مشابه تولید داخل بهره گیرند.

1403/04/28
تگهای خبر: پزشك , دارو , دسترسی , سازمان غذا و دارو