كاظمی نیا عنوان كرد؛

مطالعات بالینی فاکتور 8 نوترکیب به پایان رسید

مطالعات بالینی فاکتور 8 نوترکیب به پایان رسید به گزارش بیمارستان دی، رئیس اداره مطالعات بالینی و مراقبت های دارویی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: ۲۷ پروتکل مطالعه بالینی پارسال بررسی شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ندا کاظمی نیا اضافه کرد: اداره مطالعات بالینی و مراقبت های دارویی اداره کل دارو، بعنوان نهاد ناظر بر مطالعات بالینی داروها و فرآورده های بیولوژیک در خلال سال قبل تعداد ۲۷ پروتکل مطالعه بالینی را مورد بررسی قرار داده است که نسبت به سال قبل رشد چشم گیری داشته است. وی افزود: مجوز انجام برخی از این مطالعات بعد از تصویب توسط کمیته مطالعات بالینی، دریافت شناسه اخلاق و تکمیل مدارک از جانب شرکت دارویی صادر گردیده است. کاظمی نیا با اشاره به افزایش تعداد مطالعات بالینی در سال گذشته، اضافه کرد: از بین مطالعات بالینی انجام شده که مراحل اجرایی آنها به پایان رسیده است میتوان به مطالعات بالینی فاز ۳ فرآورده های لارونیداز و فاکتور ۸ نوترکیب و مطالعه فاز یک واکسن کرناپسین اشاره نمود.

1403/04/07
تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو