دبیر انجمن پزشكان كودكان ایران:

عوارض درمان خودسرانه بر سلامت کودکان

عوارض درمان خودسرانه بر سلامت کودکان به گزارش بیمارستان دی، دبیر اجرائی همایش علمی سالیانه انجمن پزشکان کودکان ایران، اظهار داشت: درمان خودسرانه، سلامت کودکان را به خطر انداخته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد زنوزی راد، روز یکشنبه در گشایش همایش انجمن پزشکان ایران و چهل و پنجمین یادبود دکتر محمد قریب که در مرکز همایش های رازی برگزار گردید، اضافه کرد: بیماریهای نوپدید و وزن کم کودکان هنگام تولد یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم و راه حل آن راه اندازی کلینیک شیرخواران پرخطر است تا سلامت مغز، ریه، شنوایی، بینایی، قلب و عروق و غیره بررسی شود. وی گفت: از آنجائیکه رشد مغز کودکان تا سن سه سالگی اهمیت زیادی دارد و خیلی از بیماریهای مغزی مانند فلج مغزی و اوتیسم اگر زیر سه سالگی تشخیص داده شوند، قابل درمان است. زنوزی راد با اشاره به شیوع شیوع چاقی کودکان علی رغم مشکلات اقتصادی برخی خانواده ها اظهار داشت: چاقی در دوران کودکی زمینه ساز خیلی از بیماریها همچون دیابت، فشارخون بالا و پوکی استخوان در دوران بزرگسالی است. سبک تغذیه کودکان اصلاح شود وی اشاره کرد: مصرف زیاد میوه و سبزیجات، کاهش استفاده از کربوهیدرات ها و مواد قندی و تحرک کافی در کودکان ضروری بوده و لازم است والدین اهمیت خاصی به این مساله داشته باشند. بگفته دبیر انجمن پزشکان کودکان ایران، شیر مادر نیز تغذیه کامل برای کودکان بوده برای اینکه استفاده از شیرخشک موجب بروز اسهال می شود و حتی در دوران بزرگسالی مشکلات زیادی برای آنها به وجود می آورد. زنوزی راد با اشاره به اهمیت تزریق واکسن های دوران کودکی همچون پنوموکوک در کشور اشاره کرد: ضروریست بجای پرداخت هزینه های سنگین به تعدادی از ملزومات پزشکی، این منابع در عرصه واکسن های ضروری برای کودکان در کشور سرمایه گذاری شود تا بروز بیماریها در آنها پیشگیری شود. وی با اشاره به ضرورت راه اندازی دهکده سلامت در کشور، اضافه کرد: ایجاد دهکده های سلامت در همه نقاط کشور موجب می شود در عرصه پیشگیری بیشتر فعال بوده و منابع به این جهت سوق داده شود. دبیر اجرائی همایش علمی سالیانه انجمن پزشکان کودکان ایران افزود: همایش سالیانه انجمن پزشکان کودکان ایران تا ششم تیرماه ۱۴۰۳ در سالن همایش های رازی برپاست و ۲۷۴ نفر از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشور درباره ی طب کودکان در این همایش به بحث و تبادل نظر می پردازند و بیش از ۳۵ میزگرد علمی نیز در حاشیه آن انجام می شود. وی افزود: مطالب موردبحث در این همایش شامل طب نوزادان، عفونی، غدد، گوارش، ریه، ایمونولوژی و آلرژی، ارتوپدی، جراحی، تغذیه، خون، دندانپزشکی، چشم پزشکی، ژنتیک، روانپزشکی، اعصاب، کلیه و پزشکی قانونی و اخلاق پزشکی خواهد بود. زنوزی راد با اعلان اینکه این همایش دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی برای متخصصین و فوق تخصص های کودکان و پزشکان عمومی است، اضافه کرد: همزمان با این کنگره هجدهمین همایش انجمن غدد و متابولیسم کودکان ایران و اولین همایش انجمن پرستاری کودکان در امتداد به روز رسانی اطلاعات علمی پزشکان و پرستاران در حوزه های مختلف پزشکی کودکان انجام می شود.

1403/04/04
تگهای خبر: بیماری , پرستار , پرستاران , پزشك