رئیس انجمن گفتار درمانی تاكید كرد؛

خدمات گفتاردرمانی را فقط از متخصصین بگیرید

خدمات گفتاردرمانی را فقط از متخصصین بگیرید بیمارستان دی: رییس انجمن گفتار درمانی ایران، به هموطنان سفارش کرد برای دریافت خدمات گفتاردرمانی فقط سراغ متخصصین این رشته بروند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیام سیدکلاته گفت: اختلالات گفتار و زبان یکی از شایع ترین اختلالات در هر جامعه ای است و طیف وسیعی از مشکلات را شامل می شوند که از شناخته شده ترین آنها می توان به تأخیر گفتار، اختلالات تلفظی، لکنت زبان (ناروانی گفتار)، مشکلات بلع و…، اشاره نمود. وی ادامه داد: متأسفانه در ایران نیز در سالهای اخیر شاهد افزایش آمار اختلالات گفتار و زبان بوده ایم که کاهش ارتباطات کودکان در روزهای کرونا، استفاده زیاد از ابزارهای دیجیتال و عوامل محیطی همچون مهم ترین دلیلهای بروز این مشکلات بوده اند. سیدکلاته با تأکید بر این مساله که برای درمان اختلالات گفتاری باید به گفتاردرمانگران دارای شماره نظام پزشکی مراجعه کرد، اشاره کرد: متأسفانه تعدادی از هموطنان برای درمان اختلالات گفتار و زبان به افراد غیر متخصص مراجعه می کنند که این مساله می تواند لطمه های جبران ناپذیری را متوجه آنان کند. وی ادامه داد: در حقیقت دریافت خدمات تخصصی از افراد غیرمتخصص نه فقط منجر به خسران مالی می شود، بلکه موجب می شود خانواده زمان طلایی درمان را از دست بدهد که متأسفانه در نهایت منجر به عدم درمان موفق می شود. سیدکلاته خطاب به افراد مداخله گر، اظهار داشت: این افراد باید بدانند مداخله در امور حرفه ای گفتاردرمانی می تواند جریمه های مالی و حقوقی بسیار سنگینی برای آنها داشته باشد. وی همین طور از اهمیت مداخلات سریع در کودکان با مشکلات گفتاری سخن گفت و اضافه کرد: زمانی که مداخلات درمانی همزمان با رشد و پیش از ۳ سالگی باشد بیشترین میزان تغییر و بهبودی را می توان انتظار داشت، بنا بر این انجام مداخله سریع در این سن از اهمیت بالایی برخوردارست. پس به خانواده هایی که فرزندان آنها مشکلات گفتاری دارند سفارش می نماییم حتما در سنین پایین تر برای درمان مراجعه کنند. سیدکلاته به هموطنان سفارش کرد پیش از مراجعه به گفتاردرمانی حتما بوسیله سامانه سازمان نظام پزشکی کشور از صلاحیت حرفه ای و گفتاردرمانگر بودن فرد مورد نظر اطمینان حاصل نمایند.

1403/04/02
تگهای خبر: ابزار , پزشك , پزشكی , خدمات