فوق تخصص غدد عنوان كرد؛

هزینه بیمه ها بابت بیماران دیابتی چگونه افزایش خواهد یافت

هزینه بیمه ها بابت بیماران دیابتی چگونه افزایش خواهد یافت به گزارش بیمارستان دی، یک فوق تخصص غدد اظهار داشت: اگر بیمه ها به مبحث پوشش هزینه خرید داروهای انسولین نسل جدید وارد نشوند، بعدها مجبورند هزینه های چند برابری بابت هزینه درمانی این بیماران پرداخت کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، فرزانه سروقدی، در مورد مزیت نسل جدید داروهای انسولین، اضافه کرد: هدف هر انسولین و داروی جدیدی که به بازار عرضه می شود، حل مشکلات پیش روی بیماران است. وی به این مورد اشاره نمود که قبلاً از انسولین های انسانی استفاده می شد که کمک کننده بودند و جایگزین انسولین های حیوانی شدند؛ چون که انسولین های حیوانی اثرات مثبت زیادی نداشتند و خیلی از بیماران بر اثر استفاده از آن با خطر مرگ مواجه می شدند. انسولین های انسانی یک قدم جلوتر بود و واکنش های ایمنی ایجاد نمی کرد و اثرات بهتری نسبت به نسل قبلی خود داشت. اما با این وجود از وضعیت بیولوژیک بدن فاصله بسیاری داشت. این در شرایطی است که همه تلاش تیم درمان در این راستا است که بالاخره به سیستم ترشح طبیعی انسولین در بدن نزدیک بشویم. سروقدی افزود: هدف انسولین نسل جدید دگلودک-آسپارت اینست که هم بتوانند قندهای پس از غذا را بپوشانند و هم بسیار طولانی اثر باشند. رژیم های انسولینی باید بتوانند سطح پایه ایجاد کنند، یعنی همیشه مقداری انسولین در بدن باشد تا اثر متابولیک خودش را اعمال نماید و در واقع نسل جدید انسولین در این راه حرکت می کند. این انسولین های نسل جدید که یک قدم رو به جلو هستند به صورت قلم عرضه می شود. پیشتر انسولین های ویالی به صورت شیشه ای عرضه می شد که باید مخلوط می کردند و با فاصله زیاد از غذا باید تزریق می شد. این فوق تخصص غدد تصریح کرد: در انسولین های نسل جدید تلاش می شود به صورت یکنواخت و ۲۴ ساعته بتوانند پوشش یکنواخت پایه ای برای انسولین ایجاد کنند. وی به بحث بیمه ها و حمایت آنها از داروهای جدید هم اشاره کرده و اضافه کرد: هر دارویی که برای بیماران تجویز می شود باید توان پرداخت آنرا داشته باشند. بعضی از داروها اثرات و مزایای بیشتری دارد و بیمار بهتر می تواند از آن استفاده نماید ولی اغلب هزینه بر بوده و قیمت تمام شده بیشتری نسبت به سایر داروها دارند. در واقع هزینه آن برای بیمار بالاتر می رود. در اینجا باید پای بیمه ها به میان بیاید و کمک کنند تا بیمار دیابتی زندگی باکیفیت تری را تجربه کند. سروقدی اظهار داشت: بسیاری از بیماران میزان انسولین مصرفی را خودسرانه تغییر می دهند، چون که توان خرید مجدد همان داروهای قدیمی هم برایشان دشوار است. نکته مهم در مورد بیماران دیابتی اینست که تزریق نادرست انسولین در این بیماران می تواند تبعات بیشتری به دنبال داشته باشد. عوارض قلبی و چشمی و کلیوی از مواردی است که می تواند خطرآفرین باشد. از طرفی درمان این عوارض، هزینه بیشتری را بر دوش دولت ها می گذارد، بنابراین بسیار به صرفه تر است که بیمه ها هزینه اولیه انسولین های نسل جدید را برعهده بگیرند تا عوارض ناشی از عدم مصرف آنها بر جامعه و سیستم بهداشت و درمان کشور تحمیل نشود.

1403/04/01
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , دارو , درمان