هداوند خبر داد؛

ابلاغ 24 بسته حمایتی جدید درمانی برای بیماران خاص

ابلاغ 24 بسته حمایتی جدید درمانی برای بیماران خاص بیمارستان دی: رییس اداره بیماریهای خاص و صعب العلاج مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت از ابلاغ 24 بسته حمایتی جدید درمانی بیماران خاص تا انتهای سال جاری آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، معصومه هداوند، در اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تالار شهید سلیمانی وزارت بهداشت، با اعلان اینکه هدفگذاری معاونت درمان تدوین و ابلاغ ۴۴۵ بسته حمایتی است، اظهار داشت: تا انتهای سال گذشته ۳۶ بسته حمایتی این بیماران ابلاغ گردید که این بسته ها تا پایان خرداد امسال به ۴۵ بسته و تا انتهای سال ۱۴۰۳ به ۶۰ بسته حمایتی می رسد. وی ادامه داد: تعداد بیماریهای نادر شناخته شده در جهان ۷ هزار بیماری است و تعداد شناخته شده آن در کشور تا حالا ۴۴۵ بیماری با برآورد جمعیتی ۴ میلیون نفر بوده است. هداوند افزود: بعد از ابلاغ اساسنامه بیماریهای نادر در سال ۱۴۰۱ و سند ملی این بیماریها در فروردین ۱۴۰۲ از طرف معاون اول رییس جمهور، ۲۷ بیماری خاص و صعب العلاج در مرحله اول دارای بسته خدمتی و حمایتی با پوشش مالی از طرف وزارت بهداشت شد. رییس اداره بیماریهای خاص و صعب العلاج وزارت بهداشت بیان داشت: هم اکنون ۱۰۷ نوع بیماری خاص و صعب العلاج از محل تبصره ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج با ارائه مستندات به کمیته های استانی، از پوشش بیمه بهره مند می شوند. هداوند از توزیع هزار و ۱۱۰ دستگاه نبولایزر بوسیله دفتر یونیسف برای بیماران CF در دولت سیزدهم آگاهی داد و اظهار داشت: از سال ۱۴۰۱ تا حالا ۱۲ مرکز فوق تخصصی CF بزرگسال راه اندازی شده و ورود داروی دورناز آلفا برای این بیماران از محل صندوق بیماریهای خاص از خرداد ۱۴۰۲ انجام شده است. وی با اشاره به این که ۳۴ مرکز نیز در کشور مشغول به خدمت رسانی به کودکان سی اف هستند، افزود: باتوجه به تولید داخل فاکتور هشت از مرداد ۱۴۰۲ دسترسی بیماران هموفیلی به این دارو، بالا رفته است. رییس اداره بیماریهای خاص و صعب العلاج وزارت بهداشت، اظهار داشت: پوشش ۱۰۰ درصدی تعویض مفصل در بیماران هموفیلی بدون سقف، یکی دیگر از اقدامات انجام شده در پشتیبانی از این بیماران است. هداوند با اشاره به توزیع ۱۲۴۵ دستگاه دیالیز در دولت سیزدهم، اظهار داشت: با افزایش تخت های دیالیز، اکنون نسبت بیمار به تخت دیالیز به عدد ۴.۲ رسیده که عدد مطلوب ۴ است. وی با اشاره به تدوین بسته حمایتی درمان هپاتیت C در سال ۱۴۰۲، اظهار داشت: در این خصوص با معاونت بهداشت و معاونت امور درمان سازمان زندان های کل کشور تفاهم نامه امضا شده است. همین طور بسته حمایتی هپاتیت B درسال ۱۴۰۳ تدوین شده که بعد از تأیید بیمه سلامت ابلاغ خواهد گردید. هداوند در آخر از تدوین و ابلاغ بسته حمایتی اوتیسم از سن ۷ سال به ۱۲ سال در سال ۱۴۰۲ و تدوین بسته حمایتی برای بیماران اوتیسم بالای ۱۲ سال امسال آگاهی داد.

1403/03/28
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , بیمه , پزشك