رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران عنوان كرد؛

لزوم حضور فیزیوتراپیست در کنار تیم های ورزشی

لزوم حضور فیزیوتراپیست در کنار تیم های ورزشی به گزارش بیمارستان دی، رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران، بر اهمیت نقش فیزیوتراپیست در کنار تیم های ورزشی برای پیشگیری از صدمه های شدید بازیکنان تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج عبدالهی، به برگزاری سمینار تازه های فیزیوتراپی اشاره نمود و اظهار داشت: سمینار تازه های فیزیوتراپی ورزشی و الکتروتراپی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی برای مقاطع مختلف فیزیوتراپی و برخی تخصص های مرتبط مانند ارتوپدی، نورولوژی، طب فیزیکی، پزشکان عمومی و…، است که در ایام ۲۴ و ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ در محل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی انجام می شود. وی، هدف از برگزاری این سمینار را، برجسته نمودن اهمیت حوزه الکتروتراپی و نقش آن در درمان بیماریهای مختلف دانست و اضافه کرد: یک روز این سمینار به مبحث فیزیوتراپی ورزشی و روز دوم به میزگردهای تخصصی الکتروتراپی اختصاص دارد. رییس انجمن فیزیوتراپی ایران، محورهای مورد بحث در سمینار را در قالب ۸ پنل تخصصی عنوان نمود و اظهار داشت: مباحثی چون نقش تمرین و ورزش در درمان، لطمه های ورزشی شایع، اورژانس های ورزشی، مدالیتی های جدید فیزیوتراپی، کاربرد هوش مصنوعی و واقعیت مجازی در درمان، توسط متخصصین مربوطه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. وی درباب دومین مبحث سمینار که فیزیوتراپی ورزشی است، گفت: فیزیوتراپی نقش بسیار مهمی در روند درمان مناسب لطمه های ورزشی و جلوگیری از عود مجدد آن دارد. عبدالهی افزود: انجام فیزیوتراپی بموقع در این لطمه ها که توسط فیزیوتراپیست خبره در عرصه ورزش ارائه می شود می تواند در بهبود کامل و مؤثر لطمه های ورزشی نقشی حیاتی داشته باشد بطوریکه از بروز عوارض ثانویه و تکرار آن جلوگیری شود. وی در واکنش به ضرورت حضور فیزیوتراپیست در کنار تیم های ورزشی، اظهار داشت: همه تیم های ورزشی لازم است که فیزیوتراپیست در کنار خود داشته باشند تا ضمن نظارت بر وضعیت سلامت فیزیکی بازیکنان، مصدومین تیم را تحت نظر داشته و ضمن انجام فیزیوتراپی مناسب، تمرینات مناسب جهت مصدومین طراحی و بازگشت ایمن آنها به تیم را مدیریت کنند. عبدالهی اشاره کرد: تجربه نشان میدهد تیم هایی که فیزیوتراپیست ندارند با آمار مصدومیت بالایی روبرو هستند و هزینه زیادی را صرف عوارض ناشی از آن می کنند و حتی ممکنست به همین دلیل، عمر ورزشی تعدادی از بازیکنان این قبیل تیم ها کوتاه باشد. وی ادامه داد: ۴ پنل تخصصی در سمینار با موضوع فیزیوتراپی ورزشی انجام شد و مباحثی چون نقش تمرین درمانی، بازگشت ایمن به ورزش، نسخه نویسی ورزشی و موضوع دوپینگ، در این سمینار مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

1403/03/11
تگهای خبر: بیماری , پزشك , حیات , درمان