محققان پی بردند؛

هورمون درمانی ممکن است خطر رفلاکس مزمن را در زنان افزایش دهد

هورمون درمانی ممکن است خطر رفلاکس مزمن را در زنان افزایش دهد به گزارش بیمارستان دی، بعضی از زنان برای مقابله با علایم یائسگی از هورمون درمانی استفاده می نمایند، اما یک بررسی جدید نشان داده است که هورمون درمانی امکان دارد خطر مبتلا شدن به سوزش سر دل را در زنان افزایش دهد.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بر مبنای تحلیل و بررسی پنج مطالعه قبلی، خانمهایی که هورمون مصرف می کنند یا تاکنون مصرف کرده اند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به بیماری رفلاکس معده هستند که با سوزش سر دل، مشکل در بلعیدن و درد قفسه سینه مشخص می شود.
این نخستین بار نیست که هورمون درمانی با عوارض جانبی مرتبط می شود. مطالعه سال ۲۰۰۲ نشان داد که استفاده طولانی مدت هورمون ها خطر سکته مغزی و سرطان سینه و تخمدان را می افزایند. این روزها، استفاده کوتاه مدت از هورمون درمانی برای بعضی از خانمهایی که علایم شدید یائسگی دارند، بی خطر تلقی می شود.
دکتر «استفانی فابیون»، محقق ارشد و مدیر مرکز کلینیک مایو مینه سوتا، اظهار داشت: «پیام اصلی اینست که استفاده از هورمون درمانی می تواند با رفلاکس معده ارتباط داشته باشد و خانمهایی که در معرض خطر هستند باید مشاوره شوند.»
او اظهار داشت: «زنان در معرض خطر شامل کسانی هستند که چاق هستند، سیگار می کشند، مصرف الکل دارند و فعالیت بدنی منظم ندارند. فعالیت بدنی شدید پس از غذا هم امکان دارد زن را در معرض خطر قرار دهد.»
تحقیقات قبلی نشان داده است که خطر ابتلاء به رفلاکس معده در دوران حاملگی زمانیکه هورمون ها درحال افزایش هستند و همینطور زمانیکه زنان قرص های ضد حاملگی مصرف می کنند، بیشتر است.
هورمون ها امکان دارد اسفنکتر تحتانی یا ماهیچه ای را که مری را به معده متصل می کند ضعیف کرده و به اسید اجازه می دهد به سادگی به لوله غذا دسترسی پیدا کند. به قول فاوبیون، استروژن همینطور امکان دارد تولید اسید معده را افزایش دهد.

1402/04/16
13:24:21
5.0 / 5
358
تگهای خبر: بیماری , درمان , دسترسی , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان